KOM TIL BROOKLYN PIZZA PARTY PÅ TORSDAG

0
313

Hvis du elsker New York, ved du også, at bydelen Brooklyn er gået fra not til hot igennem de seneste 10 år. Her udsprang hipsterkulturen i Williamsburg, og Brooklyn blomstrer med spisesteder, butikker og kreativt byliv lige fra Astoria i nord over Bushwick til DUMBO ud mod East River.

Brooklyn er gadekultur, Brooklyn er fashion, Brooklyn er øl. I hjertet af bydelen har Brooklyn Brewery nemlig brygget både smalle og folkelige humlelækkerier siden 1987. De har set de omkringliggende områder boome og været et fast anker i udviklingen med produktionslokaler og lagerrum spredt ud blandt flere historiske bygninger i sidegaderne til populære Bedford Avenue.

BROOKLYN PIZZA PARTY

Hos Madklubben elsker de Brooklyn Brewery, og især på deres Nørrebrorestauranter Alabama Social, Hanzōog Gran Torino, samt på Bar Next Door har Brooklyn Brewery en særlig plads i hjerterne og på kølehylderne. Derfor kan du nu komme til et storstilet event, der forener stemningen og smagen af Brooklyn.

”The Brooklyn Pizza Party” løber af stablen torsdag den 20. oktober på Madklubbens baggårdscharmør, Gran Torino, hvis rå indretning netop sender tankerne på tur til et cool neighborhood eatery i New York. En af Brooklyns mest kendte og elskede restauranter er Roberta’s – et pizzeria og lokalt samlingspunkt i East Williamsburg, der blev skabt ud af lang række skæve events og fundraisers i netop deres baggård, hvor der blev samlet penge ind til at udleve restaurantdrømmen.

pizza

I Gran Torinos pizzaovne genskabes en række af Roberta’s elskede pizzaer, som serveres family style til deling ved bordene. Hertil får du to forskellige øl fra Brooklyn Brewery, ligesom bryggeriet byder på en velkomstøl og en håndbajer, når der skrues op for musikken efter middagen. Mens du spiser, spinner DJ’en vinyler, og en grafittikunster vil udsmykke en af restaurantens vægge foran gæsternes øjne (bare rolig, det foregår med tuscher, så du ikke får spraymaling på pizzaen).

Der vil også være en pop-up street wear-butik, dansegulv efter maden og flere sjove overraskelser oppe i ærmet; kort sagt et must for alle, der elsker Brooklyn, pizza, øl og gadekultur. Eventet på Gran Torino strækker sig fra kl. 17:30-24, og når musikken slukkes, fortsætter festen med after party på Bar Next Door på første parket ved Søerne.

Hvad: The Brooklyn Pizza Party
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C (indgang gennem gården)
Hvornår: Torsdag den 20. oktober kl. 17:30-00. Middag fra kl. 18. After party på Bar Next Door til kl. 02.
Hvor meget: 290 kr. pr. person. Inkluderer mad og 4 øl fra Brooklyn Brewery.
Hvordan: Billetter via Madklubben Shop.

OBS! Du skal være fyldt 18 år for at deltage i eventet. Husk at medbringe din tilsendte kvittering som billet.

grant

SES VI?