Kom til DGI Byens Sportsfestival på lørdag!

0
45
stockbillede

Mangler du en sjov aktivitet for familien i weekenden? Så inviterer DGI Byen til stor sportsfestival på lørdag med 30+ aktiviteter, hoppeborg, padeltennis, counter strike, softball bur, bowling, VR briller og meget meget mere. Billetten er kun 75 kr per person og børn under 5 år er gratis – læs med her:

 

Det her er den perfekte familieaktivitet i weekenden! Det er kvalitetstid sammen som familie, det er aktivt og det er sjovt – og det koster ikke spidsen af en jetjager. What’s not to like?

Kast dig ud i en sportsaktivitet du ikke har prøvet før

Det her er den perfekte mulighed for dig eller dine børn til at kaste sig ud i en hel ny sportsaktivitet. Udover badminton, basket og fodbold, så kan man prøve klatring, bordtennis, padeltennis, fægtning og kampsport (og meget mere).

stockbillede

E-sport, DanceFit og skydning – for de voksne og større børn

De voksne kan også tage på 25 minutters hold som yoga, latin dance og core/abs – og det er muligt at prøve kræfter med skydning i DGI Byens skydecenter (her skal man være fyldt 10 år). Amager E-Sport og Copenhagen E-sport kommer også og laver et gaming område med Counter Strike og blazepods.

Hoppeborg og bObles for de mindre børn

Her er virkelig noget for alle denne dag, og for de helt små er der bObles område at finpudse motorikken på samt sjove unicorn og superhelte hoppeborge. Der er selvfølgelig forfriskninger i DGI Byens cafe samt popcorn og slushice, når energien skal lidt tilbage i de små kroppe.

stockbillede

Opvisninger, konkurrencer og en af verdens bedste fodboldjonglører!

Ja programmet bliver ved – det kommer ikke til at blive en kedelig dag. Der vil også være gymnastikopvisninger, danseopvisninger, balletworkshops, masser af konkurrencer hvor man kan vinde præmier – og så kommer Guillermo, som er en af verdens bedste fodboldfreestylere og giver show.

stockbillede

Kæmpe finale med Børnenes Rekordbog – BOTTLE FLIP CHALLENGE

Dagen slutter med et brag, hvor alle børn kan være med til The Ultimate Bottle Flip challenge! Her satser de stærkt på at komme med i Børnenes Rekordbog 2025 – kom og vær med!

Skal du med? Køb billetten og se programmet her.