Lo-Jo’s Social – historie, sjæl og virkelig god mad

0
167

Lo-Jo’s Social er en nyere perle i den københavnske restaurantverden og bestemt et besøg værd! Måske har du set deres karakteristiske lyserøde “Frozen Rosé” på Instagram her i sommers, hørt om deres “Mussel Tuesday” eller måske du har været til “Thursday Gin’n Jazz”? Måske har du slet ikke hørt noget – og så er der én ting, der er helt sikkert. Det er en fejl.

For alt ved Lo-Jo’s Social er unikt og har en god historie. Lige fra navnet, til indretningen, til kunsten på væggene og selvfølgelig, den lækre mad og gode drinks. Restauranten og baren er ejet af ægteparret Fie fra Danmark og George fra Australien, og navnet på stedet er en sammensmeltning af deres mødres navne; Lo(ne) og Jo(sephine). Der er fx også mange skjulte referencer til de to mødre i kunstværkerne på væggene.

Og så er det vigtigt med det sociale for ægteparret. Og det skinner igennem i indretningen, i maden og i de forskellige drinks. Maden er i høj kvalitet og ideel til deling. Jeg har været der flere gange, både med veninder samt inviteret med LoveCopenhagen, og jeg har både smagt deres virkelig lækre sliders (der er tre forskellige), den saltede laks med mynte og agurk og den grillede gulerodssalt med pimento vinaigrette, pinjekerner og grillet gedeost. Alle tre retter er virkelig anbefalelsesværdige! Prøv også deres bøftartar og grillet tun – det bliver ikke meget bedre. Se det nuværende menukort her.

21742371_10155712198407229_1747573764_o 21754847_10155712198932229_849733170_o

Ej at forglemme deres cocktails. Dét kan de virkelig også finde ud af! Og der er meget forskelligt at vælge mellem, hvor det sociale ligeledes skinner igennem, da det er muligt at bestille kander til deling. Super lækkert og hyggeligt. I forhold til deres drinks, kan jeg anbefale deres meget instagramvenlige Frozen Rosé, Georges specialitet: Apple Press (prøv den med vodka og ristet skumfidus!) samt deres fantastiske French Summer Garden drink med bl.a. Lillet, gin og hyldeblomst sirup. Og ja, jeg ved godt, at sommeren aldrig kom og i hvert fald ikke er her nu, men jeg kunne nu stadig godt snuppe enhver af disse tre sommer cocktails til enhver tid. Det er perfekt til en fredagscocktail efter arbejde (eller alle andre dage) eller en aften med venner, veninder eller kæresten.

Jeg er vild med steder i København, der ikke bare har fantastiske drinks og mad, men også en historie som du kan se i alt, hvad dine øjne falder på. For ikke at tale om ejere som George, der har arbejdet over hele verden i bl.a. Australien og New York og er en ildsjæl uden lige, der render rundt fra bord til bord og sørger for, at alle har det godt. I løbet af aftenen ser man ham også gå tur med hans store Golden Retriever hund – hans kone og ham bor nemlig lige ovenpå restauranten.

Lo-Jo's social

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here