onsdag, juli 6, 2022
HomeGuidesAnmeldelserLovecopenhagen tester: Frankly Juice

Lovecopenhagen tester: Frankly Juice

Efter en lang december fuld af julefrokoster, masser af mad og især mange våde varer, så er der mange, der har brug for et boost i januar. Træningslokalerne i fitness er proppede til randen og mange går i krig med diverse slankekure og udrensningskure for at føle sig sunde. Så da Frankly Juice spurgte os her på Lovecopenhagen, om vi ville teste deres juices var svaret hurtigt “ja”. Vi trængte til at få en masse vitaminer og mineraler efter en måned fuld af – ja, ikke det 😉 Se med i videoen her, hvordan det gik:

De lækre juices er lavet af økologiske råvarer, der er koldpressede og er et perfekt supplement til en god og balanceret livsstil. Nogle kan bruge det som en decideret juicekur, og det er også nogle af de bedste juices til netop det, da juicerne indeholder meget grønt, men mange bruger det også som et supplement samt til at få en masse grøntsager og frugt i kroppen i løbet af dagen. Her på Lovecopenhagen var vi meget begejstrede for de friske, velsmagende juices, som man også kan fornemme i videoen, og vil du også prøve det, så kan du det lige her.

Ha’ en dejlig aften.

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste