Maché – din nye basisbutik

0
364

Vi er så glade for at kunne præsentere modeblogger Dittes første indlæg her hos os! Søde Ditte var for et par uger siden med i vores søndags-interview, hvor hun delte sit København med alle os. Og nu tipper hun os om de gode butikker i byen! Hurra for det! Og nu giver vi altså for første gang ordet til Ditte:

Som Anne allerede har pippet om, så har København fået endnu en shopping mulighed i Pilestræde, hvor du nu kan shoppe skønne basisvarer med et tvist – til priser, der matcher H&M og Zara. Har du ikke allerede været forbi butikken Maché i Pilestræde 37, så kommer her en ekstra lille opfordring. Butikken er nemlig klart et besøg værd, hvis du går efter stilfulde basis items, i lækre materialer og nedtonede farver som sort, grå, blå og hvid til priser, hvor alle kan være med. Kommer du ikke så tit ind til byen, så kan du besøge deres webshop på www.mache.dk.

Det er de to piger, Malou og Natascha, der står bag brandet og den fine butik, hvor du finder alt fra toppe, bukser, nederdele og jakker til små rå smykker, lækre tasker og pæne lakker til neglene. Læs her, hvad du kan forvente i den lille butik – og hvor de to piger holder pause i indre by, når de ikke servicerer kunderne.

Hvornår åbnede Maché?
Vi åbnede Maché d. 25 januar med en lille event, hvor vi bød kunderne på chokolade, vitamin vand etc. Det var en kæmpe succes, og vi var så glade for, at se så mange møde op.

Hvad er ideen bag butikken?
Idéen var at skabe et brand/butik, som prismæssigt kunne konkurrere med de store spillere som Zara og H&M, men hvor kunderne fik en mere personlig og speciel oplevelse, når de kom. Der skulle kræses mere for detaljen, og man skulle have følelsen af at gå ind i en dyr butik – men med et budgetvenligt prisleje.

Hvad kan man som kunde forvente at finde i butikken?
Man kan forvente at finde nogle gode basisvarer, som ofte er med et twist. Der er tit brugt materialer med struktur eller fede print samt detaljer som net ned ad siden på et ærme eller bukseben. Derudover lægger vi vægt på at bruge lækre materialer som f.eks. lækkert kalveskind til taskerne og sterling sølv til smykkerne.

Hvad er der specielt “Københavnsk” ved butikken?
Vi synes den er mere rå og personlig i forhold til andre, og har bevidst ville holde os fra standard interiør som f.eks. klikreoler etc. Den er desuden meget kontrastfuld med råt jern og marmor op i mod bløde og douchede gardiner i velour.

Hvor holder I jeres pauser?
Beau marche er altid hyggelig til en kaffe eller frokost. Og ellers går vi på Bobi Bar til en enkel efter luk.

Maché - åbningsreception