Mette Maria Terp | Københavnersnuden #308

0
423
Mette Maria Terp københavnersnude
Ugens Københavnersnude er iværksætter Mette Maria, der driver hele to virksomheder – Female Go-Getters, som er Danmarks største netværk for kvindelige iværksættere, og SLAKE, som er et luksuriøst on-the-go glas, hun har skabt fra bunden. Hun bliver i øvrigt 35 år på juleaften – men inden da skal vi lære hendes København at kende lige her.

 

LC: Hvad har du gang i for tiden?
MMT: Lige nu har jeg ret meget gang i mine forretninger, og så prøver jeg at forberede mig på rollen som mor! Jeg har termin med mit første barn til marts, så det bliver et helt nyt liv meget snart 🙂

LC: Hvor bor du?
MMT: Jeg bor i Valby, som jeg har gjort de sidste 15 år (hold da op, hvor tiden flyver 😉 )

LC: Hvor går du tur?
MMT: Jeg går tur rundt omkring i Valby – stort set hver dag. Jeg kombinerer det ofte med telefonmøder, jeg har i løbet af dagen – enten med min ene forretningspartner, som bor i Århus, eller andre som jeg har møder med. Jeg arbejder digitalt, og især her i Corona-tiden er det meget sjældent, jeg tager fysiske møder, så det er perfekt, at jeg kan kombinere møder med noget motion.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MMT: Jeg drikker ikke kaffe, men urtete er jeg all-in på. Det drikker jeg ofte på Snabel B i Valby, hvor det også er tit, jeg arbejder fra.

Mette Maria Terp københavnersnuden

LC: Hvor spiser du?
MMT: Jeg er lidt af et vanedyr, hvad angår mad (måske fordi jeg er pænt kræsen). Så størstedelen af mine restaurantbesøg foregår på Madklubben Jeg varierer dog med de forskellige afdelinger.

LC: Hvor fester du?
MMT: Her må jeg melde pas, for jeg fester næsten aldrig! I mine yngre dage, da jeg var i tyverne, festede jeg rigtig meget, men efter jeg er fyldt 30, så siger det mig meget lidt at feste. Det tætteste, jeg kommer på at feste, er, når jeg de få gange om året er ude at få nogle cocktails. Hvilket slet ikke sker nu, da jeg er gravid.

LC: Hvor inspireres du?
MMT: Jeg inspireres i naturen! Det behøves egentlig ikke at være et super specielt sted, men bare det, at jeg kommer ud i naturen gør, at min kreative hjerne sættes i gang. Jeg elsker det.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MMT: Mit yndlingssted i København må være alle de steder, man kan solbade om sommeren. Så Søndermarken, Kongens Have, Islands Brygge, Amager Strand etc – det er klart mine yndlingssteder i København.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MMT: Igen må jeg sige om sommeren. Jeg ELSKER sommeren i København – den kan bare et eller andet specielt.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MMT: Jeg har ikke et bestemt minde, men hvis vi taler generelle minder, må jeg igen igen sige sommeren 😉 Og så har jeg også minder fra de gange, jeg har været ude at rejse over længere tid, at jeg kommer hjem til “gode gamle København”. Det er bare et eller andet trygt over København, som jeg er vild med.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MMT: Nu er jeg faktisk meget lidt kulturel, men min kæreste er komiker, så det er ofte, at jeg tager ud og ser ham optræde. Så min anbefaling må være alle de steder, som tilbyder comedy i København (hvilket der er ret mange steder, som gør). Jeg elsker at grine og have det sjovt.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MMT: Billigere boliger, og hvis jeg kunne trylle = mindre kø. Ja, jeg bliver nok aldrig en af de københavnere, som cykler rundt til alting. Så i den perfekte verden drømmer jeg om mindre kø i København i myldretiden (spørg mig dog ikke, hvordan det kan lade sig gøre)

LC: Dit soundtrack til byen?
MMT: Pas, men jeg er utroligt glad for 90’er musik!

Tusind tak, fordi du ville dele dit skønne København med os, Mette Maria!

Hvis du vil vide mere om Female Go-Getters og SLAKE, så se mere her:
Female Go-getters  (og på Instagram: @femalegogetters)
SLAKE

GOD SØNDAG!