Mit hjem er mit slot

0
311

I søndags inviterede min mor min søster, niece og jeg på hygge på Frederiksberg, nærmere bestemt til udstilingen ‘Mit hjem er mit slot’ (som jeg på arbejdet så flot fik kaldt ‘Min have er mit kongerige’ – fnis)

Jeg har aldrig før været til denne udstilling, som finder sted hvert år i starten af juni, og jeg blev virkelig positivt overrasket. Jeg har ingen have og har derfor en begrænset interesse i haveudstyr og planter og den slags. Men udstillingen handlede ikke kun om have: her var virkelig mange lækre specialiteter såsom ost, vin, saft, nødder, caviar, chokolade, limonade, kaffe og øl – det meste var økologisk, og der var smagsprøver på det hele!

Derudover var haveudstillingen i Det Kongelige Danske Haveselskabs Have (det hedder det faktisk!) fyldt med smukke blomster, lækre havemøbler, nips og andre spændende pigeting, som man godt kan nyde, selvom man ikke interesserer sig for haver. Jeg tror, jeg vil lade billederne tale for sig selv.

/Louise

‘Vores Marked’ havde virkelig mange lækre produkter, som jeg klart vil anbefale.
Stemningen var god, og det føltes faktisk engang imellem som sommer, varmemæssigt.
Sådan noget her kan godt få mig til at ønske, at jeg havde en have. Er det ikke fint?
Søndagshygge
Sådan ser der også ud, når der ikke er udstilling. Virkelig smukt.

De små størrelser kan lege og fare vild i den lille labyrint midt i haven.
Smukke blomster.
Denne blomst var der nogle kvinder, som gik amok over – det er åbenbart en meget speciel blomst. Og meget smuk.
Påfuglen skreg, så den lille Laura på 7 måneder blev helt skræmt. Og to minutter efter poserede den for de mange begejstrede havegæster.
Krydderurter – det skal man jo have i sin altankasse, når det ikke længere er frostvejr.
Fur Bryghus havde lavet nogle meget spændende, og meget lækre øl, som vi fik lov at smage. Og det udmundede i en ‘fars dag’-gave til faren, som ikke var med til søndagshygge.
Her er mine nye krydderurter (har ingen altankasse endnu, så de står indenfor indtil videre): Annis-isop, ingefær-mynte, æble-mynte, koriander og basilikum.