Mmmm – gourmamse II

0
278

Jeg (Anne) har tidligere skrevet, at jeg glædede mig til to gange gourmamse i forbindelse med Copenhagen Dining Week – desværre blev det kun til en enkelt, fordi jeg blev syg – øv!

Men torsdag kom, og vi (Louise og Anne) mødtes på restaurant No 1 på Århusgade (mon det gadenavn bliver ændret til Aarhusgade snart?!?), hvor vi havde købt billetter til.
Restauranten er ikke særlig stor, og vi blev hurtigt vist hen til vores bord, hvor der var dækket op med brød og S. Pellegrino-vand. Og selv om vi sad tæt på den lille restaurant, føltes det meget privat – og akustikken var fremragende, så man kunne faktisk ikke høre, hvad nabobordet talte om, hvilket nogen gange kan være en distraherende oplevelse på en restaurant.
Menuen var bestilt i forvejen, så vi kunne koncentrere os om at bestille en flaske rødvin, inden forretten landede. Mmmm – rimet laks! Som blev fint og professionelt præsenteret af tjeneren. På denne aften havde vi forskellige tjenere, men hver og en var søde og smilende og dygtige. Selv om det må være en hård uge – fyldt med de samme ord: trods alt laver de jo menuen 2 gange om dagen i 5 dage, hvilket vil sige samme præsentation mange gange.
Efter hovedret og dessert sad vi og drak resten af vores vin – i fred og ro. Vi havde forventet, at vi hurtigt ville blive ekspederet ud, så restauranten kunne gøre klar til ’anden seating’, men det var der intet af. Og det var en super dejligt.
Copenhagen Dining Week er en oplagt mulighed til at komme ud og spise på gode restauranter til en god pris – for steder, som måske normalt er uden for ens pungs rækkevidde, er også med.
Vi var super glade for, at vi købte billetter – og vi er sikre på, at vi tager af sted igen til næste år. Så hep til jer, der har taget inititativ til denne fremragende uge, som rigtig rigtig mange har nydt godt af! Og i det hele taget et stort hep til WonderCool, der giver ekstra liv til København her i en kold februar måned!
/ Louise og Anne