Nytårsweekend i København by LoveCopenhagen #52

0
206

Foto: Julie Svanberg Grath

Velkommen til nytårsweekend i København – den sidste weekend i 2022, og gudskelov for det. Men inden vi siger farvel til 2022, skal vi lige nyde det sidste tre dage, og så får du selvfølgelig også et bud på, hvordan du skal tilbringe årets allerførste dag. Bon voyage!

Af Louise Taarnhøj


TORSDAG

60’er-dans i Absalon

På denne workshop byder de to danselærere, Signe og Per, op til dans med danse fra 1960’erne. For nyligt er perioden blevet portrætteret i DR-serie Carmen Curlers, og måske er du blevet inspireret af de energiske danse fra serien. I 60’erne var især The Twist populær, men også andre danse såsom The Locomotion, The Jerk, Jenka, Mashed Potato fyldte i dansebilledet i dette årti.

Kom og prøv kræfter med de berømte dansetrin fra 1960’erne, når Absalon byder op til dans med guide fra professionel danser Per Rock og Signe Gravlund.

HVOR: Folkehuset Absalon på Sønder Boulevard HVORNÅR: 16.30-18.00 PRIS: 75 kr.

Læs mere her.


FREDAG

Nytårssmagning under broen

Rosforth & Rosforth, der har vinbar og vinbutik under Knippelsbro, afholder deres årlige nytårssmagning denne fredag fra kl. 10-18. Hvis du mangler en flaske bobler, hvid, rød eller orange til nytårsmiddagen, så er det nu, du skal slå til.

HVOR: Under Knippelsbro HVORNÅR: Kl. 10.00 – 18.00 PRIS: Gratis

Se mere her.


LØRDAG

Der er mange vinterbader-arrangementer rundt omkring i byen – også for dem, der ikke er med i en klub. Det eneste, du skal gøre er at møde op der, hvor du gerne vil bade, og så hopper du sgu bare i havnen.

Højst sandsynligt vil du hoppe i sammen med en masse andre kuldeglade mennesker, der skal have et sidste dyp inden den store aften.

Hvis det skal være ekstra festiligt, kan du jo medbringe en flaske bobler og byde rundt til de andre.


SØNDAG

Strandoprydning på Amager Strand

Start det nye år ud med en god gerning og bliv samtidig rusket godt igennem på Amager Strandpark.

En række foreninger er gået sammen om at arrangere årets første affaldsindsamling. Alle mødes ved Naturcenter Amager Strand, hvor der vil være croissanter til de første 30 deltagere. Tag gerne selv kaffe eller kakao med i termokruset.

Foreningerne har alt grejet til strandoprydningen: Affaldssnappere, poser og vægte. Så du skal bare huske det varme tøj og tage din familie, venner eller naboer med under armen.

Formålet med projektet er at holde naturen på vores dejlige ø fri for affald, og forhindre at affaldet ender som mikroplast i havene.

Disse foreninger arrangerer: 

@Ren kærlighed til Amager
@Naturcenter Amager Strand
@Den Blå Foreningsby
@Prøvestenens Natur- og Fritidsforening
@Miljøpunkt Amager
og med støtte fra Miljøstyrelsens Strandoprydningspulje.

HVOR: Naturcenter Amager Strand HVORNÅR: kl. 13-14.30 PRIS: Gratis

Rigtig godt nytår!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here