And the Oscar goes to…

0
295

Jeg prøvede at liveblogge i går fra Imperial, men jeg kunne ikke få lov til at lægge noget online, så her kommer, hvad jeg skrev i kampens hede under uddelingen.

Jeg kan tilføje, at selvom jeg er meget træt på kontoret nu, så var det en forrygende aften, et meget klassisk show med masser af gode momenter (dog to spørgsmål: kunne man se J-LOs brystvorte? Hvorfor stod Angie så underligt med benene, da hun skulle uddele en Oscar?)

PS: Jeg er sur over, at Drive ikke vandt for bedste lydredigering. Det gjorde Scorsese – én af mine allerstørste instruktør-favoritter. Tillykke Marty, du var bare ikke den rigtige vinder lige her. Hmpfr!

Nattens noter: 

Jeg er VILD med The Oscars, og de sidste mange år har jeg set det i min egen stue. Men nu sidder jeg altså i Imperial og ser det på et stort lærred.

Jeg er ikke imponeret over filmudvalget i år,  så det er mest for stemningens skyld, at jeg ser det sammen med en masse andre filmnørder. Èn af mine nyere filmfavoritter, Drive, er endda kun nomineret til én Oscar – bedste lydredigering (hvilket den også helt klart fortjener at vinde) men altså… ikke særlig imponerende – den burde vinde i alle kategorier – den burde få sin helt egen kategori – Oscar for bedste film i laaaaaaang tid.

Nå, nok brok. Aftenen er i fuld gang, og det er meget, meget festligt. Jeg har taget hovedpude med, så jeg kan blunde lidt under showet, for jeg skal tidligt op i morgen. Jeg har dog stillet vækkeuret til kl. 4.00, så jeg i det mindste kan få de sidste par timers spændende priser med.

Så er vi i gang – Billy Crystal har netop indtaget scenen efter den obligatoriske, sjove indledningsfilm, hvor vi på finurlig vis kommer forbi alle de nominerede til årets film. (hvor ser Billy egentlig gammel ud…?). Juhuuuu, hvor er det spændende!

/Louise