På to hjul

0
234

 

Nørrebrogade / Fælledvej – børn hjælper børn over gade

n..

Nørrebrogade / Dronning Louises Bro

Nørrebrogade / Dronning Louises Bro

Åboulevarden v. søerne

Vordrofsvej / Danasvej

Den smukke tøs, der får mig frem i verden

Jeg har lige været på weekend i Tyskland, og noget af det, jeg kan glæde mig mest til efter sådan en dejlig tur væk fra byen, det er min daglige cykeltur til og fra arbejde. Vi har skrevet om dem før, og vi gør det helt sikkert igen, men hurra for Københavns cykelstier!

Jeg har 5 kilometer hver vej, hvilket vil sige 40 minutter dagligt på de københavnske cykelstier. Og der er virkelig noget at være stolt af – selv New York har efterlignet os på det punkt.

Jeg deler cykelstierne med utrolig mange andre københavnere, og de fleste ser faktisk rimelig tilfredse ud, til forskel fra dem, der dagligt må tage bussen… Jeg drøner af sted på mine nye cykel med Neil Young eller The Broken Bells i ørerne og synes faktisk, det er  sjældent jeg bliver stoppet af de røde lys.

Jeg lovede mig selv, at jeg ville tage et billede, hver gang jeg holdt for rødt. Det blev til 4 stop… Og her er billederne.

Go dag. /Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here