Påske i København by LoveCopenhagen #14

0
207
Arken
Arken
Påsken er den tid på året, hvor alle institutioner i byen uden undtagelse er lukkede, og derfor er folk tvunget til at hygge sig med deres familier. Det betyder også, at byen bugner med arrangementer for børn, unge og alle os andre. Vi guider dig til påskeferie i København.

af Louise Taarnhøj


TORSDAG 

Bob & Vin

Særarrangementet Bob & Vin popper op i dag hos Enghave Kaffe. Her kan du sippe naturvin og spille bobspil, og hvis arrangementet er, som det plejer, så er der høj energi og friske bemærkninger i luften.

Hvor: Enghave Kaffe, Enghave Plads 3, Vesterbro
Hvornår: Fra kl. 17
Pris: Naturvin 65 kr. pr. glas


FREDAG

Påskeferieworkshop på Arken

I påskeferien kan børn og deres voksne deltage i en kreativ workshop med afsæt i særudstillingen Refik Anadol – NATURE DREAMS.

På workshoppen tager en museumsunderviser børn og voksne med i udstillingen og åbner Refik Anadols værker med forskellige sjove og kreative øvelser. Her inviteres man ind i computerens hjerne og drømmeverden med enorme naturbilleder, der i en uendelig strøm flyder og gentager sig på nye og uventede måder.

Bagefter skal børnene i værkstedet og skabe et drømme-rum med inspiration fra Anadols sanselige digitale universer.

Påskeferieworkshoppen varer 1,5 time og udbydes fra onsdag til mandag kl. 13-14.30.

Hvor: Arken, Skovvej 100, Ishøj
Hvornår: Kl. 13.00 – 14.30
Pris: 140 kr. (børn under 18 år gratis)


LØRDAG

Aldous Harding i Store Vega

Der sker noget i Australien og New Zealand i øjeblikket – de rykker virkelig på musikfronten. En af dem, der er værd at lægge mærke til, er Aldous Harding, som laver den skønneste musik med masser på hjerte.

31-årige Aldous Harding udgav i 2014 sit selvbetitlede debutalbum, inden hun i 2017 bragede frem på den internationale scene med ‘Party’. At hun i årenes løb er gået fra Magstræde til Jazzhouse til Studie 2 til Roskilde Festival og nu til Store Vega er ingen tilfældighed. Hun er en særegen oplevelse, der ikke holder noget eller sig selv tilbage. Og når først man har tabt stirrekonkurrencen til Aldous Harding (hun er kendt for at holde øjenkontakt med sit publikum sindssygt længe) – og det vil man – kan man ikke andet end at overgive sig til hendes musik.

Hvor: Store Vega, Enghavevej 40 på Vesterbro
Hvornår: Kl. 19.00 – 00.00
Pris: 290 kr.


SØNDAG

Club Awards 2023

Og så er der mulighed for at skyde påsken godt af, når Club Awards løber af stablen i Forum på Frederiksberg.

Årets vildeste awardshow – med alt det bedste fra den elektroniske musikscene. Og med Nordeuropas største lasershow, flere kilo konfetti, røgkanoner, pyro og selvfølgelig et imponerende lysshow, er festen i den grad sikret! Club Awards giver dig 12 unikke koncerter samlet i hårdt pumpet awardshow – med alt det bedste musik fra clubscenen.

Line Up: VINAI (I) PLASTIK FUNK (ES) BURAK YETER (NL) KRYDER (GB) RUNE RASK FAUSTIX ALIGATOR FEAT. COPEHAGEN DRUMMERS EMIL LANGE SNAVS REISS HELLE HELLE HAMPENBERG & YEPHA DAVID EGEBJERG CHRIZ

Hvor: Forum på Frederiksberg
Hvornår: Kl. 20.00
Pris: 295 kr.

Rigtig god påske!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here