Overblik: Her kan du fejre Sankt Hans i København 2022

0
1094

På torsdag er der Sankt Hans, og det bliver fejret med forskellige, hyggelige arrangementer rundt i hele vores by. Læs med her hvor vi giver dig et overblik:

 

Seaside Toldboden
Grillen tændes kl. 16, og og du kan købe skaldyrstårn, mens du nyder kølig rose. Der kommer også en DJ og sørger for, at stemningen er i top, og klokken 21 tændes bålet ved kajen.

Adresse: Nordre Toldbod 24, 1259 Kbh

Frederiksberg Have
Traditionen tro, så holder Frederiksberg Have Sankt Hans, og jeg har oplevet det flere år i træk, da jeg boede lige ved siden af. Simpelthen så hyggeligt. Der er underholdning ved legepladsen for de små fra 16.30 – 18.30, og ved slottet starter festlighederne kl. 18.45, hvor bålet tændes 21.45.

Adresse: Frederiksberg Have, 2000 Frederiksberg

Sortedamssøen
Der er også masser af Sankt Hans-hygge ved søerne, og sortedamssøen er ingen undtagelse. Fra 18.30 er der mulighed for at bage snobrød, og kl. 20.30 tændes bålet, hvor Bertel Haarder holder båltale.

Adresse: Sortedam Dossering

Kaffesalonen
Ikke så langt væk fra sortedamssøen er der også Sankt Hans fejring, nemlig ved Kaffesalonen. Her er der DJ og fest fra kl. 18, og senere spiller livebandet Roy Richard & His Funky Band. Bålet tændes kl. 22.

Adresse: Peblinge Dossering 6, 2200 Kbh N

Tivoli
Som altid fejres der også Sankt Hans i Tivoli med bål og sang fra Københavns drengekor. Bålet tændes 21.30.

Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 Kbh V

Christianshavn, ved kanalen
Ved Christianshavns bådudlejning fejres der også – her kan man reservere et bord til spisning, eller man kan komme fra kl. 20, hvor der er livemusik. Kl. 21.45 tændes bålet.

Adresse: Overgaden Neden Vandet 29, 1414 Kbh

BaneGaarden
Den står på grill, sang og midsommerstemning i byens grønne oase, BaneGaarden, fra kl. 16. Der er drikkevarer i massevis, bagværk, kaffe og grillmad.

Adresse: Otto Busses vej 45, Kbh

Kayak Bar
Et af de hyggeligste barer i København, synes jeg, i sommermånederne er Kayak Bar. Og traditionen tro fejrer de også denne aften. Kl. 20 er der båltale ved Sophie Hæstorp Andersen, og kl. 20.15 tændes bålet.

Adresse: Børskaj 12, Kbh

Blågårds Plads
Her er også hyggelig stemning til Sankt Hans, og du kan komme til bordtennisturnering fra kl. 15, og der er masser af børneaktiviteter fra 16-17 og kl. 20 tænder spejderne bålet.

Adresse: Blågårds Plads, Kbh N

Reffen
Bål og hygge under åben himmel – kom ud på reffen til fejringen. Her er mad for alle, midsommerstemning, DJ og bålet tændes kl. 20.45. Kom fra kl. 16.00.

Adresse: Refshalevej 167 A, Kbh

Mikkeller, Baghaven
Lige ved siden af street food på reffen, kan du svinge forbi Mikkeller, som også afholder Sankt Hans. Du kan komme fra kl. 17 og nyde et af de skønneste solnedgangsspots.

Adresse: Refshalevej 169 B, Kbh

Ofelia Plads
Jeudan og Det Kongelige Teater inviterer til Sankt Hans i samarbejde med Hotel Scandic Front og Admiral Hotel på Ofelia Plads. Her kommer bl.a. de to Skuldborg-kendisser – Klavs Bundgaard og Allan Sindberg fra podcasten ”Undskyld vi Roder”, som har æren af at holde årets båltale. Herefter tændes det flydende bål, mens Oh Land synger for til Midsommervisen i samspil med strygere fra Det Kongelige Kapel. Sikke en fejring!

Adresse: Kvæsthusbroen, Kbh K

Vi ønsker dig en fantastisk aften, uanset hvor du vælger at holde den.
/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here