Solnedgang i Valbyparken

by 02/05/2013

Jeg kan ikke vente til foråret for alvor tager fat og alting springer ud! Og jeg kan ikke vente til de lune aftener kommer. Aftener, hvor man kan sidde ude og nyde den danske sommer. Og solnedgange. Jeg har et svagt punkt for solnedgange og forleden besluttede vi at finde et solnedgangs-‘spot’ i København. Og det resulterede i mit første møde med Valbyparken og med opdagelsen af et sted, hvor min sjæl kan finde fuldstændig ro. Midt i byen. Lige ved vandet. Med duften af frisk luft og lyden af bølger. Jeg skal snart af sted igen – og igen! For jagten på en god solnedgangs-plet ledte mig lige lukt i armene på min nye yndlingsfredogroplet i København. I udkanten af Valbyparken – hvor du kan finde denne udsigt. / Anne

Valbyparken2

Valbyparken3 Valbyparken4 Valbyparken5 Valbyparken6 Valbyparken7 Valbyparken8 valbyparken9 Valbyparken10

Related Cykel- og gåture Articles

Similar Posts From Cykel- og gåture Category

1 Comment so far

Jump into a conversation