Spansk Vinfestival i Politikens Hus

0
356
Spanien er et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine, som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. Det sker på Spansk Vinfestival 2018, der afholdes i dag og i morgen i Pressen, det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus i hjertet af København.

Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa. 

Det er 10. år i træk, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med den Spanske Ambassades Handelsafdeling afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.

Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.

Fotocredit: Ibero Wine

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten, en praktisk glasholder (værdi 50 kr.) samt et flot smageglas fra Spiegelau (værdi 70 kr.), som du må tage med hjem. Endvidere får du det seneste nummer af Danmarks nye vinmagasin DinVinGuide (værdi 70 kr.). Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger. Det anbefales at købe billet til ‘Spansk Vinfestival 2018’ i forsalg, da flere af sessionerne forventes udsolgt.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:

Bagsværd Vinhandel, Chorines, Coop Danmark, ICEX Madrid, DO Rioja, D’Wine, Erik Sørensen Vin, FiniVin, Genereux, Hans Just, Kjær Company, La Tienda, L’Esprit du Vin, Philipson Wine, Ribera del Duero, Salling Group, Spiegelau, Strandgaarden Wine & Spirits A/S, Theis Vine, Vinoble / Østjysk Vinforsyning, Wine Traveller.

Fredag 14. september kl. 14.00 – 16.30 (UDSOLGT) og kl. 17.30 – 20.00

Lørdag 15. september kl. 14.00 – 16.30 og kl. 17.30 – 20.00

PRESSEN, JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Priser fra 245 kr. ekskl. billetgebyr

Studierabat fredag 14. september kl. 14.00-16.30 (UDSOLGT) – kun 100 kr. Adgang med billet købt med studierabat, kræver fremvisning af gyldigt studiekort i indgangen.