Stærk grillmiddag

0
219

Sponsoreret indlæg!

Vi blev kontaktet af kommunikationsbureauet Lahme for nogle uger siden, som spurgte, om vi havde lyst til at teste nogle grillprodukter af. Vi takkede ja, og i weekenden holdt jeg et mindre grillparty for familie og venner.

Pakken, som vi fik tilsendt, indeholdt grillpølser fra Kokkens Favorit; Frankfurtere, Chilipølser, Ost/paprikapølser, Brunchpølser, Rød Knæk; tre chilipastaer i forskellig styrke fra ChuChum; samt to olier fra Gunnashøj; rapsolie med ramsløg og rapsolie  med basilikum.

Nu har den danske sommer jo valgt at opføre sig fuldstændig, som vi kender den; lidt tvær, lidt ugidelig og lidt ubeslutsom. Derfor måtte vi rykke den planlagte Sønder Boulevard-tur ind under et halvtag i en have. Men det ødelagde bestemt ikke stemningen.

Hele selskabet, som bestod af 7 voksne og 1 barn, var ret enige om, at ost/paprika og chilipølserne var det bedste. Af pastaerne måtte vi desværre alle sammen kapitulere, da det kom til den stærkeste. Røgen stod ud af ørerne på os, og et par af os måtte simpelthen bælle en liter mælk for at slukke den værste brand i munden. Men den chilipasta, som havde tre prikker, faldt i virkelig god jord.

Og for en olie-freak som mig, var basilikumsolien fra Gunnashøj et hit!

Alt i alt en ret fin aften med masser af god mad. Jeg kan derfor godt anbefale på Kokkens Favorit og Gunnashøj. Jeg kan også anbefale ChuChum – men pas på! For det er vanvittig stærkt, noget af det!

/Louise

ENGLISH:
Sponsered article. Not available in English. 

foto 2  foto 1-1

foto 4

foto 4-3

foto 3-3

foto 2-4

foto 2-3

foto 1-3

foto 3-2

foto 4-2

foto 1-2

foto 3-1

foto 2-2

foto 1-4

foto 4

Grill

foto 2-1

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here