mandag, august 15, 2022
HomeDet sker i KBHEvents i KBHUhørt præsenterer 2018

Uhørt præsenterer 2018

Vi var så heldige at blive inviteret til UHØRT præsenterer 2018 i Pumpehuset for lidt over en uge siden, og kender du ikke til UHØRT, så kan jeg kort fortælle, at det er en festival, der giver de nyeste musiktalenter muligheden for at eksponere sig. Det er her upcoming bands kan eksperimentere med et publikum og se, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Alt i alt en fantastisk god måde, både for bands og publikum, at få en unik musikoplevelse.

Og det gjorde vi.
For det er ingen hemmelighed at mine medskribenter på Lovecopenhagen er garvede festivalgængere og har oplevet UHØRT festival og UHØRT præsenterer en del gange. For mig var sidste sommer første gang, jeg oplevede UHØRT. Jeg er bare ikke så garvet, mest fordi min omgangskreds aldrig rigtig har taget til festivaller – og det er nu nok engang hyggeligere at tage afsted sammen med nogle, man kender 😉

Men efter jeg er kommet ind i Lovecopenhagen fællesskabet, skal jeg love for, at festivalglæden har smittet af på mig, og det har bidraget til en masse fantastiske musikoplevelser. UHØRT præsenterer 2018 var i hvert fald også en til samlingen, og for mig stod især kvartetten SUNDAYS, de mega-seje Teenage Love piger, funkbandet Motorique og brødrene BROER ud.

De fire bands er så forskellige, som noget kan være, men de står alle virkelig tydeligt ud, når jeg tænker tilbage. Motorique som har den fedeste funksound og fyrede op for publikum, som alle rokkede med og levede sig lige så meget ind i det, som bandet gjorde. SUNDAYS var også en fed oplevelse med musik præget af pop og indie og en super fed vokal fra forsangeren Magnus Jacobsen.

BROER var syret og uforglemmeligt med to brødre, der blander rap og vokal, som smelter sammen i et fedt og overraskende udtryk. Teenage Love lukkede arrangementet, og jeg har oplevet dem en gang før, men de er også for vilde! Deres lyse, nærmest englestemmer, blandet med violin og et fedt beat fra trommerne giver en vild og syret electro-pop stemning.

Det fede ved sådanne koncerter er især, at man har mulighed for at stå helt oppe foran ved scenen, og det var faktisk en smule intimiderende for mig. Men på den fede måde. Oplevelsen bliver en helt anden, da man står så tæt på og kan se enhver bevægelse og glimt i øjet hos bandet samt opleve, hvor fed og stor en oplevelse, det er for dem. Det var helt specielt og faktisk også en smule rørende.

Tak for en fed oplevelse UHØRT og de seje upcoming bands. Jeg glæder mig til UHØRT til sommer!

Uhørt præsenterer
Vi kunne faktisk godt ligne et girlband ^^

/Nathalie

 

 

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://www.lovecopenhagen.com
Nathalie Meinhardt, 31 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Er jysk helt ind til benet men er faldet fuldstændigt pladask for København. Madglad, festglad, menneskeglad, nysgerrig, elsker kram og griner meget højt.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste