VEGA’s New Crush – vind billetter

VEGA’s New Crush – vind billetter

by 05/11/2017
Her på sitet elsker vi musik, og vi griber gerne enhver chance for at opleve upcoming bands/kunstnere, fordi det er altid sjovt at følge deres rejse og udvikling. Og så er det noget helt særligt, når man oplever noget for første gang uden nogen form for forudindtagethed eller andres meninger, der godt kan overskygge oplevelsen. 

Det kan du også opleve. For på onsdag d. 8. november afholder VEGA og Beatbox Entertainment for fjerde gang eventet “VEGA’s New Crush”, hvor du får det mest aktuelle billede af, hvordan den internationale musikscene ser ud lige nu. Det er en super måde at blive opdateret på de nye internationale navne i musikbrancen samt finde ud af, hvem der kommer til at præge næste års festivaler.

Det er også en fantastisk måde at finde dit eget nye music crush, og det er der rig mulighed for, for på onsdag præsenteres hele seks nye navne, som udenlandske musikfestivaler allerede nu har øje på. Oplev fx K Á R Y Y N, som er inspireret af skønne Björk, de engelske hyper-energiske Francobollo og eksepressive s a r a s a r a. Som nævnt har VEGA afholdt dette event før, og det er altid sjovt at opleve en band/kunstner fra starten, inden de for alvor slår igennem, og følge deres vej og udvikling.

Lige nu har vi en konkurrence på vores Facebook – du kan nemlig vinde 2 billetter til koncerten. Du skal bare skrive i konkurrenceopslaget, hvem du vil have med, og så trækker vi lod om en vinder mandag aften kl. 22. Deltag her.

VEGAs-New-Crush

HVAD: VEGA’s New Crush HVOR: Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V HVORNÅR: Onsdag d. 8. november. PRIS: 150 kr + gebyr.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.