VIND EN NESPRESSO-MASKINE

VIND EN NESPRESSO-MASKINE

by 26/03/2015

Vi sætter en lækker Nespresso Pixie Clips på højkant – inklusiv en håndfuld kafferør, en genanvendelsesbeholder til kapslerne, samt indhold til et lækkert morgenmåltid. Vi kan nemlig godt lide at starte dagen smukt, og det gøres med en god kop kaffe.

Jeg er nem at imponere og gøre glad. En kop kaffe, om den så smager godt eller ej, gør mig tit glad, hvis det er en god ven/veninde, kæreste eller familiemedlem, der giver mig den i hånden, mens han eller hun smiler til mig. I de sekunder er jeg lykkelig. En anden situation kunne være på kontoret, hvor min kollega ofte kommer med en lækker kop kaffe, helt uden at jeg har bedt om det, men den kop kaffe smager altid lige dét bedre end alle de andre – fordi det er en så sød og betænksom tanke.

Jeg drak mine første kopper kaffe, da jeg gik i 9. klasse. Jeg læste op til eksamen og tænkte, at jeg havde brug for noget black power for at komme igennem læseperioden. Jeg lavede kaffen, drak en tår, mens jeg holdt mig for næsen, og tog derefter et stykke grøn Stimorol med spearmint (min yndlings, fordi det var Flemming Povlsens yndlings). Jeg lærte hurtigt, at kaffen smagte bedre med masser af mælk i. Det så min far og sagde med det samme: Louise, du må ikke vende dig til at komme mælk i kaffen – pludselig en dag vil du stå et sted, hvor der ikke er mere frisk mælk, og så vil du ærgre dig over, at du ikke kan drikke kaffen uden. Kloge ord fra far, selvom jeg ikke lyttede til ham dengang.

 

Den bedste kop, jeg nogensinde har smagt var, da jeg kom hjem fra en koncert, jeg havde spillet i Nordjylland. Jeg skulle på arbejde i København dagen efter, så det var direkte hjem med toget, og jeg ville lande på Københavns Hovedbanegård kl. 4 om morgenen. Da toget rullede ind på stationen, hoppede jeg ud – lige ind i armene på min kæreste, som stod klar med kaffe – og pølsehorn og kakaomælk. Kaffen var ikke lavet på friskkværnede kvalitetsbønner, men den gjorde mig alligevel lykkelig. En lille gestus, der blev til en af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået.

 

Vind en kaffemaskine fra Nespresso

Hvis du gerne vil være den heldige vinder af Nepresso-pakken, så skriv i en kommentar til dette indlæg, hvad din bedste kaffeoplevelse har været? Vi trækker den heldige vinder på lørdag. Vedkommende får direkte besked.

 

Held og lykke!

 

/Louise

20 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Troels
  #1 Troels 26 marts, 2015, 12:13

  Min kone lavede mit livs kop kaffe, da hun friede til mig for tre år siden på en ferie i Portugal. Det var på et skod hotelværelse, og kaffen var forfærdelig, men hun gjorde kaffen fantastisk – og nu er vi gift! Tak for kaffe!

  Reply this comment
 2. Stine
  #2 Stine 26 marts, 2015, 13:48

  Jeg husker tydeligt en efterårsdag i Zoo, hvor min søster og jeg drak en skøn kop varm kaffe, mens vi havde udsigt til elefanterne. Det er sjovt, som kaffe altid kan få tungen og tankerne på gled; den eftermiddag havde vi en helt fantastisk og vigtig samtale.

  Reply this comment
 3. Gitte
  #3 Gitte 26 marts, 2015, 14:19

  Min bedste kaffeoplevelse fandt sted i sommeren 2013 i bøgeskoven på Skanderborg festival. Min veninde og jeg besluttede os for at tage på festival på den voksne måde (for en gangs skyld). Det betød mindre øl og mere musik! Øllene blev altså skiftet ud med en kop kaffe, der blev hentet ved Peter Larsens stand, som det første hver morgen, når vi ankom til festivalpladsen. Dagene, hvor der var skruet ekstra op for varmen, var en iskaffe helt perfekt! Med kaffen i hånden, fandt vi en plet i græsset, og den blev nydt med solskin i ansigtet, glade mennesker omkring os, og velvindende om, at der ventede en dag med en masse dejlig musik!

  Reply this comment
 4. Gia Mortensen
  #4 Gia Mortensen 26 marts, 2015, 13:22

  Min bedste kaffeoplevelse var på Starbucks i New Orleans. Min daværende kæreste og jeg købte for første gang en Pumpkin Spice Latte – og det har så været min favorit lige siden! Jeg fandt for nogle år siden ud af, hvordan jeg selv laver siruppen til denne, så nu mangler jeg bare en Nespresso-maskine, så jeg også kan lave kaffen! 🙂

  Reply this comment
 5. Sofie Askgaard
  #5 Sofie Askgaard 26 marts, 2015, 14:36

  Uha, min bedste kaffeoplevelse må faktisk være en koffeinfri af slagsen. Nemlig, da jeg boede i London og på Costa Coffee endelig fik fornøjelsen af at smage en lækker latte, fordi de uden problemer lavede den på sojamælk derovre. Det var helt uhørt i Danmark på det tidspunkt. Det var første gang, jeg smagte en ‘rigtig’ latte – og i øvrigt også der, jeg fortalte min gode veninde, at jeg var gravid med mit første barn (deraf koffeinforskrækkelsen 😉 ).

  Reply this comment
 6. Rebecca Hejgaard Jebjerg
  #6 Rebecca Hejgaard Jebjerg 26 marts, 2015, 13:39

  Mine bedste kaffeoplevelser er dem jeg har sammen med mine dejlige veninder! Intet slår sladder og hygge med en god latte i hånden.

  Reply this comment
 7. Julie Hansen Lawrence
  #7 Julie Hansen Lawrence 26 marts, 2015, 14:04

  Min bedste kaffeoplevelse var på Starbucks i Miami. Det var stegende varmt og en ven og jeg var inde for at få en iskaffe. Mums!

  Reply this comment
 8. Tom
  #8 Tom 26 marts, 2015, 16:40

  Da min datter havde inviteret mig ind til Elmgreen & Dragsets udstilling ‘Biography’ på SMK og vi efterfølgende drak cappuccino i cafeen med udsigt over Østre Anlæg.

  Reply this comment
 9. Sidse
  #9 Sidse 26 marts, 2015, 18:32

  Min bedste kaffeoplevelse må være min første kop kaffe, som blev indtaget i Wiens gader på interrailtur med min kæreste…Siden er jeg blevet vild med kaffesmagen, men selskabet og stedet gjorde det hele:-)

  Reply this comment
 10. Mille Andersen
  #10 Mille Andersen 26 marts, 2015, 18:41

  Min bedste oplevelse har jeg igen og igen, når jeg mødes med min veninde og klarer verdenssituationen, eller måske mere andedammen over kop kaffe.

  Reply this comment
 11. Julie
  #11 Julie 26 marts, 2015, 20:14

  Den beste kop kaffe jeg har fået var den jeg fik serveret en tidlig morge. I Laos da jeg sad og nød stilheden og udsigten over Mekong. Helt stille i et øjeblik med total ro og lykke, som jeg stadig kan genkalde her 5 år efter!

  Reply this comment
 12. Anne Sørensen
  #12 Anne Sørensen 26 marts, 2015, 21:06

  Gode kaffeoplevelser finder sted virkelig ofte. Kaffe kan redde en lang og hård arbejdsdag, eller gøre en søndag morgen meget bedre. Min bedste kaffeoplevelse -den har jeg da til gode! Den medfølger når jeg vinder en Nespresso maskine 🙂

  Reply this comment
 13. Rie
  #13 Rie 26 marts, 2015, 22:13

  Bedste kaffe oplevelse var en søndag morgen – vi fik børne passet og kunne derfor sove længe. Min mand hentede lækker croissanter fra bageren og server dem og en kop kaffe på sengen til mig. Åh det var hyggeligt og vi blev der resten af dagen….

  Reply this comment
 14. Svendsen
  #14 Svendsen 26 marts, 2015, 22:30

  Min bedste kaffeoplevelse har været, at jeg stort set hver dag var forbi til en kop Nespressoakaffe, hele min svigerindes barsel, på den måde har jeg fulgt min nevø meget tæt i hans første leveår, en tid jeg ikke villet have været foruden.

  Min mest interessante kaffeoplevelse, var i Paris. Her havde jeg netop mit første møde med Nespresso-konceptet. Jeg blev sendt i Nespresso-butikken af en veninde, for at erhverve en god portion kaffe-kapsler. Det var en helt my verden der åbnede sig for mig da jeg trådte ind i den butik, eksklusivitet på et plan jeg ikke tidligere have oplevet, og så ovenikøbet på fransk, bedre kunne det ikke blive.. Og mig der ikke forstod et ord fransk. Jeg har stadig til gode at eje min egen Nedpresso 🙂

  Reply this comment
 15. Marie Meier Svendsen
  #15 Marie Meier Svendsen 26 marts, 2015, 21:34

  Min bedste kaffeoplevelse har været, at jeg stort set hver dag var forbi til en kop Nespressoakaffe, hele min svigerindes barsel, på den måde har jeg fulgt min nevø meget tæt i hans første leveår, en tid jeg ikke villet have været foruden.

  Min mest interessante kaffeoplevelse, var i Paris. Her havde jeg netop mit første møde med Nespresso-konceptet. Jeg blev sendt i Nespresso-butikken af en veninde, for at erhverve en god portion kaffe-kapsler. Det var en helt my verden der åbnede sig for mig da jeg trådte ind i den butik, eksklusivitet på et plan jeg ikke tidligere have oplevet, og så ovenikøbet på fransk, bedre kunne det ikke blive.. Og mig der ikke forstod et ord fransk. Jeg har stadig til gode at eje min egen Nedpresso 🙂

  Reply this comment
 16. Maria Kümmel
  #16 Maria Kümmel 26 marts, 2015, 22:34

  Den bedste kaffeoplevelse er den der danner rammen om samvær med familie og venner. Lige pt har vi en dejlig lille tradition herhjemme. Hver dag efter aftensmad og drikker min kæreste og jeg en kop kaffe sammen og taler om dagen der er gået.

  Reply this comment
 17. Charlotte Dahlstrøm
  #17 Charlotte Dahlstrøm 27 marts, 2015, 07:40

  Mine bedste kopper kaffe var med mødregruppen. Når vi hver uge mødtes og delte grin og gråd og ikke mindst fandt ro til at drikke den ene kop kaffe efter den anden i skønne kvinders selskab.

  Reply this comment
 18. Jeppe Larsen
  #18 Jeppe Larsen 27 marts, 2015, 09:08

  Den beste kaffe fik jeg adskillige gange på Risteriet i Store Kongensgade. Altid god og venlig betjening og dejlig kaffe.

  Reply this comment
 19. Mette
  #19 Mette 27 marts, 2015, 10:24

  Det bedste ved at besøge nye byer er at sætte sig på en kaffebar (helst udenfor) og observere livet og stemningen i byen – med en god kaffe i hånden. Min bedste kaffeoplevelse er derfor uden tvivl på en af mine rejser, som fx i en lille surfer-flække på Philippinerne i vinters, hvor vi fandt en hyggelig lille kaffebar, der ville have gjort enhver hipster misundelig. Surfing om formiddagen og kvali-kaffe om eftermiddagen – det var opskriften på en god dag!

  Reply this comment
 20. Mathilde
  #20 Mathilde 27 marts, 2015, 10:53

  Min bedste kop kaffe er altid i solnedgangen på terassen i vores sommerhus! Helt stille og roligt! ☺️

  Reply this comment