Vores Weekend – uge 10

0
154

Weekenden står for døren – hvad skal du lave? Her er et bud på, hvordan en weekend i København kunne se ud, nemlig Louises weekend:

Fredag er typisk en dag, hvor jeg er lidt småkedelig, af to årsager: 1) Jeg er træt efter en lang uge, og 2) Jeg skal helt sikkert arbejde om lørdagen. Og det er også tilfældet i denne weekend. Derfor tilbringer jeg fredag aften hjemme, sammen med et par veninder. Jeg håber, at de er friske på at drikke et glas vin og lytte til lidt god musik. Det er sgu en fredag aften i min ånd!

Jeg håber dog, at jeg inden da når at komme forbi demonstrationen mod Ugandas anti-homolov – en lov som kan give homoseksuelle fængsel på livsstid. Frygteligt.

uganda

Hvis jeg skulle ud, så ville jeg nok tage forbi SMK Fridays, som jeg før har skrevet om. Temaet denne fredag er Asger Jorn – så der er nok noget at komme efter.

Lørdag skal jeg løbe. Jeg trænede indtil slutningen af januar op til Copenhagen Marathon, men på grund af en skade har jeg måtte holde pause i over en måned. Det er rent ud sagt skide irriterende! Jeg er kommet lidt i gang igen, men starter blidt ud med ’korte’ ture på 8 km ad gangen. Maraton i København bliver jeg nok ikke klar til…

Derefter har jeg møde med en kunde, lidt artikelskrivning og en lækker frokostaftale på Dansk Arkitektur Center med min søde søster – det er jo kvindernes internationale kampdag, så der er ikke noget mere passende, end at tilbringe noget af dagen sammen med den sejeste kvinde, jeg kender. Om eftermiddagen skal jeg i studiet, hvor jeg er i gang med at indspille en EP sammen med to ret herlige og superdygtige dudes. Den er klar om et par måneder, og jeg glæder mig, som jeg aldrig har glædet mig før.

Aftenen skal jeg tilbringe først i biografen, hvor jeg skal have set den Oscar-nominerede film Nebraska, og derefter vil jeg snuppe en enkelt cocktail på Kitjn, den hyggeligste cocktailbar på Østerbro.

kitjn

Søndag skal jeg igen i studiet, og denne gang skal jeg indspille de første vokaler. Om eftermiddagen skal jeg træne, og så skal jeg spise sushi med min gode veninde.

Jeg har ikke fået veninden med på den endnu, men jeg håber, at hun er frisk på at slå et smut forbi Cinemateket, som har Music Film Festival i disse dag. Den sidste dag i festivalen er denne søndag, og de viser filmen Sound City, hvor Dave Grohl viser rundt i det legendariske studie Sound City Studios, hvor blandt andre Metallica, Nirvana, Johnny Cash og Neil Young har indspillet plader. Helt sikkert en god måde at afslutte weekenden.

Rigtig god weekend!

Kh. Louise

sound city

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here