Vores weekend – uge 11

0
166

Ahhh – endelig fredag! Endelig weekend. Desværre ser ugens gode vejr bare ikke ud til at følge med os ind i fridagene. Suk! Jeg har heldigvis haft rig mulighed for at nyde det gode vejr i løbet af ugen, men jeg er på ingen måde klar til et vejrskifte. Det må jeg indrømme! Nå, men jeg har gudskelov en virkelig hyggelig weekend i sigte.

I dag starter jeg med en dejlig kop kaffe med en dejlig veninde på hyggelige Riccos på Fiolstræde. Og det kommer til at blive en sludrende kop kaffe, for det er nemlig noget tid siden vi har set hinanden, så der er en masse catching up – bare vi når det hele – eller ikke, for så må jeg snart se hende igen 🙂

Efter kaffen venter en dejlig dejlig middag på Pastis – juhuu! Mit mundvand løber alene ved tanken (nå ja, det er jo også mig, der elsker at spise ude :-)) Vi varmer op til middagen med et lille glas på vinbaren Den Vandrette på Havnegade inden! Uhh – dér har de god vin!

Den Vandrette

Lørdag planlægger jeg – hvis jeg orker det efter min dejlige fredag – at cykle til Nørrebro og besøge FashionHunters i Nørrebrohallen: et tøjmarked med (forhåbentligt) lækkert secondhand-tøj fra både bloggere, små designere og private. Og bagefter vil jeg cykle ind til loppemarked i Rundetårn! Det synes jeg lyder vildt hyggeligt. Jeg har aldrig besøgt det tidligere, og så elsker jeg bare loppemarkeder!

Lørdag aften bliver stille og rolig. God hjemmelavet mad. God veninde. God sofasnak! Over en stor kande god te. Godt!

Søndag starter med brunch. Rigtig tøsebrunch med de gamle gymnasieveninder på Greasy Spoon i Studiestræde! Det er ikke så tit vi alle sammen er samlet, så jeg glæder mig til at få en update på dem alle sammen. Søndag aften vil jeg forkæle mig selv. Ja – med en tur i biografen for at se Cohen-brødrenes nye fil Inside Llewyn Davis:

Jeg har ikke været i biografen i lang tid, så jeg glæder mig – både til filmen og til hele biograf-oplevelsen! Det er noget af det bedste jeg ved!

Og så gik den weekend! Og jeg er ikke i tvivl om, at den kommer til at gå hurtigt – men nu, hvor jeg står lige på tærsklen af den, så føles det som om, at weekenden vil vare for evigt! 

God weekend til alle jer!

Anne

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here