Vores weekend – uge 12

0
260

Det har lige været fuldmåne. Og nu er det weekend. Tjuhej, hvor det går! Her er Louises weekend:

Fredag
Jeg starter dagen med en ansigtsbehandling. Jeg var nemlig til koncert i går, med Juncker på Stengade, og så kan både krop og sjæl jo trænge til en opfriskning. Ikke at Juncker er sådan en fyr, der hiver én helt ned i sølet, tværtimod, jeg bliver på forunderlig vis lidt opløftet af al den melankoli, som Juncker tit spreder med sine sange. Og den slags opløftet stemning går smukt hånd i hånd med en fad og en smøg. Og så er vi tilbage til, hvorfor jeg starter fredagen med ansigtsbehandlingen…

Formiddagen og eftermiddagen tilbringer jeg på verdens bedste kontor, inden jeg stævner ud i Københavns gader, på vej til søstermiddag på Bror. Jeg får selskab af min smukke og dejlige storesøster Charlotte, samt mine to søstre-fra-et-andet-sæt-bryster (som man siger), Kristine og Sofie. Deres selskab er altid helt eminent, måske fordi vi har kendt hinanden hele livet, og fordi vi alle sætter pris på både god mad, god vin og good conversation. Vores forældre er bedste venner, og det er vi så også blevet – ret unikt. Vi er alle journalister, men har meget forskellige personligheder, og fordi vi kender hinanden så godt, er der altid plads til fire forskellige sæt holdninger og meninger.

Efter middagen vil jeg gøre mit for at få lokket den yngste af os børn, Sofie, med på værtshus. Det er lang tid siden, at jeg har været på Eiffel Bar eller Palæ Bar. Jeg tror, de savner mig.

Lørdag
Jeg har på fornemmelsen, at jeg vågner med milde tømmermænd, så jeg vil bruge min dag på at slappe af, lave mad og se tv-serier på min computer. Jeg solgte mit fjernsyn for tre måneder siden, og det har medvirket, at jeg jo fuldstændig har elimineret ligegyldig tv-zapning. Til gengæld ser jeg rimelig mange serier..
Jeg er også begyndt at lytte til meget mere forskellige musik pga. det manglede tv. For nyligt så jeg denne optræden af mit nye yndlingsband, Future Islands. Jeg måtte se klippet 5-6 gange – første gang med lige dele fascination og angst. De efterfølgende gange var jeg tryllebundet og helt med. Det er vanvittigt og genialt. Smukt og grimt på samme tid. Men mest smukt.

Aftenen skal tilbringes med et par veninder, som bor hos mig i øjeblikket – og magter jeg det, slår jeg et smut forbi Kind of Blue på Ravnsborggade, hvor der er altid er grovbund for en god snak over en øl.

Søndag
På weekendens sidste dag skal jeg første træne og så i studiet for at lægge vokaler på fire nye numre. De bliver lagt hos min producer, som bor i Charlottenlund, så der er en god og dejlig cykeltur derud. Sidste gang jeg skulle besøge ham, var jeg alt for tidligt på den, hvilket resulterede i et pitstop i Superbest i Hellerup. Det lyder ikke særlig ophidsende, vel? Nej. Men jeg tør allerede nu love, at der kommer et blogindlæg om den oplevelse! Jeg er sådan en, der elsker at shoppe i supermarkeder, når jeg på ferie, netop fordi man i mange storbyer finder de vildeste supermarkeder med talrige muligheder inden for selv de mest simple produkter. Sådan er det også i Superbest i Hellerup. Ren lykke!
Når jeg er færdig i studiet, skal jeg hjem til en veninde og spise sushi. Hvorfor ikke, når nu det er søndag?

Rigtig god weekend!

Louise