lørdag, august 6, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHVores weekend - uge 13

Vores weekend – uge 13

Det er fredag, weekenden står så afgjort for døren. Læs med her om Annes weekend:

Foråret er her. Selv om det har været småkoldt de seneste dage. Så er det her nu, foråret – og det springer helt ud i weekenden. 15 grader på søndag! Yay! Men inden søndag er der to hele dage, der skal fyldes med alt det bedste, jeg kan forestille mig. Ah – vidunderligt!

I dag, fredag, skal jeg hjem til en kollega og spise sushi, drikke hvidvin og sladre hele aftenen væk. Men inden jeg skal mæske mig i min absolutte yndlingsmad (eller i hvert fald noget af det), vil jeg slå et smut forbi Rantzausgade nr. 16, hvor møbelsnedker-initiativet Nye Streger holder fernisering på deres snedkerudstilling på Galleri Floskl. Jeg synes, at det lyder virkelig hyggeligt og fint med en snedkerudstilling. Og jeg elsker at lade mig inspirere af flot, designede og producerede møbler – og jeg er sikker på, at jeg nok skal forelske mig håbløst i et møbel eller to i eftermiddag!

Nye Streger fernisering_Nyestreger_Facebook
Nye Streger fernisering_Nyestreger_Facebook

Lørdag starter på luksus-måden: brunch med Louise på den nye libanesiske restaurant V120, der ligger på Vesterbrogade. Vi har ikke prøvet den før, så vi er meget spændte på, hvad de kan!

Når vi har spist og sludret håber jeg, at jeg kan nå ud og heppe på halvmarathon-løberne, der løber forbi uendelig tæt på, hvor jeg bor! Jeg elsker, når København er vært for store begivenheder som dette VM, fordi det på en måde summer i hele byen! Og i alle os, der bor her! Og alle os som elsker København!

Rute VM_halvmarathon 2014
Rute VM_halvmarathon 2014

Lørdag aften står den på dejlig middag hjemme, og mon ikke turen liiiige kan gå forbi Lidkoeb til en lille drink? Jo, det tror jeg nu nok! Det er virkelig længe siden, jeg har besøgt min yndlings-baghus-bar, og jeg trænger til en ordentlig sjus! Ja, jeg gør!

Søndag starter stille og roligt – sikkert med en morgenmad af den gode slags med blødkogt æg og ristet rugbrød! En hjemmelavet smoothie og en kop kaffe! For jeg skal nemlig lade godt op, inden jeg skal på en good old fashion shoppe tur med min veninde – op og ned ad Strøget! Jeps! Vi har aftalt det for en evighed siden, så jeg glæder mig rigtig meget! Både til at hygge og til at shoppe. Og det bliver jo ikke mindre godt af, at Illum har 25% på dame-etagen på søndag. Jeps – jeg tror godt, jeg kan komme hjem med et par eller mange poser under armen. Ahh!

Is

Søndag eftermiddag HÅBER jeg på, at vejret er godt nok til, at jeg kan komme op til Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé og få årets første vaffelis. Og jeg vil købe to kugler – lakridsis og pistache – og ovenpå skal der være et bjerg af deres lækre hjemmelavede guf. Og jeg vil dele isen med min søde kæreste. Og give ham et kys i forårssolen! Og så vil jeg tage hjem og spise søndagsmiddag og indånde de sidste timer af min dejlige weekend sammen med ham, inden mandagen banker på igen. Wuhuuu – og det hele starter NU! (eller om et par timer :-))

God weekend til jer!

Kærlig hilsen
Anne

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste