Vores weekend – uge 15

0
132

Tænk – det er fredag igen! Hvor er det dejligt. Weekenden er her. Og her kan du læse lidt om, hvad Anne vil bruge sin weekend på:

Tivoli åbnede i går! Et sikkert sommertegn. Og i dag er det så tid til årets første Fredagsrock. Og det vil jeg til. I nostalgiens tegn, for der er linet op med old school dansk hip hop med Rockers By Choice og Østkysthustlers.

Fredagsrock 2014
Fredagsrock 2014

Bagefter vil jeg tage over på Holmens Kanal og drikke lækre cocktails. De er nomineret af Ibyen som Årets Bar, og jeg skal lige beslutte, om de skal have min stemme. I kan sagtens nå at stemme på jeres favoritbar også, for afstemningen lukker først søndag.

Holmens Kanal
Holmens Kanal

Lørdag er der Cph Fashion Outlet i Øksnehallen. Der vil jeg tage hen og håbe på at gøre et godt fund eller to – det kan jo ske :-). Cph Fashion Outlet er der også søndag, hvis nu I ikke kan nå det lørdag!

cphfashionoutlet 2014
cphfashionoutlet 2014

Når jeg er færdig i Øksnehallen, vil jeg spise min frokost på Kalaset på Vendersgade. Jeg elsker den café – den er så hyggelig i kælderen med alle radioerne på væggene og den altid virkelig gode, rare stemning. Efter frokosten vil jeg slå et smut forbi  Torvehallerne og købe ind til en god middag! Og hvis vejret tillader det, vil jeg trække min cykel hjem langs søerne og lige lade roen falde lidt på! 

Lørdag aften står i hyggens tegn. Jeg vil lave en god middag hjemme. Og så vil jeg skænke et stort glas vin til mig og til min kæreste, inden vi hiver Matadorspillet frem og går i barndom for en aften. Og jeg ved, jeg taber. For det gør jeg altid, så når jeg ikke kan holde til flere nederlag, tager vi på Brass Monkey og nyder en af deres fantastiske drinks i den fantastiske sydlandske ferie-stemning, som der er på baren. Brass Monkey har været en af mine yndlingsbarer i meget lang tid, men det er lang tid siden, jeg sidst har været der, så jeg glæder mig allerede.

Brass Monkey_pr foto
Brass Monkey_pr foto

Søndag vil jeg sove længe. Lige så længe jeg kan! Og så vil jeg løbe en lang tur i Frederiksberg Have. Og huske at stoppe op ved elefanterne og nyde synet af de store dyr. Og kigge op på alle de næste udsprungne træer! Og  nyde at foråret er her!

Søndag aften er vi inviteret til house cooling hos et par venner, der skal flytte. Farligt med en lille søndags-‘fest’ – men det bliver helt sikkert hyggeligt. Og med masser af god mad og vin! Jeg er ikke i tvivl. Men jeg er sikker på, at når jeg rammer mandag morgen, så vil jeg allerede glæde mig til weekenden igen! Og heldigvis skal jeg jo så ikke vente længe, for påsken er lige om hjørnet med en stribe velfortjente helligdage! Hurra!

God weekend til alle jer!

Kærlig hilsen
Anne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here