Vores weekend – uge 18

0
249

Det er fredag. Det er weekend. Og vi har allesammen to fulde dage foran os, som vi kan fylde med det, vi har allermest lyst til. Lykke. Louise er stukket af til Slovenien, så derfor får I fornøjelsen af at høre om Annes weekend igen denne weekend. Læs med lige her:

Efter min sidste temmelig vinøse weekend, har jeg planlagt en weekend helt uden alkohol. Jeps. Jeg vil fylde mine dage med oplevelser fra morgen til aften, men jeg vil så vidt muligt bruge mine aftener hjemme på sofaen og lade op. For selv om sidste weekend var SJOV, var det nu også hårdt! He, men heldigvis var det helt selvforskyldt, at det blev så hårdt!

Jeg vil kickstarte min weekend med en lang gåtur i Frederiksberg Have og Søndermarken. Jeg vil lade roen falde på mig, og så vil jeg nyde alle forårets knasende sprøde grønne farver, som forhåbentlig skal stå i flot og farverig kontrast til en knaldblå, skyfri himmel.

Forårssprøde Frb Have
Forårssprøde Frb Have

På vejen hjem vil jeg gå en omvej, for jeg vil forkæle mig selv med lækker takeaway fra WeDoFood. Jeg har hørt om det – kun gode ting – og jeg ved, at Louise er begejstret for det, men – SKANDALE – jeg har endnu ikke selv prøvet det! Men i aften skal det være. Og jeg vil tage min lækre mad med hjem, og jeg vil nyde den i stearinlysets skær, mens jeg lytter til lidt stille jazz.

We Do Food
We Do Food

Lørdag vil jeg sove lidt længe, inden jeg begiver mig ud til Københavns nyeste madmekka på Papirøen, Copenhagen Street Food, der har grand opening denne weekend med musik og spas. Og jeg glæder mig til at komme ud og opleve, hvad alle boderne, kan byde mig og mine smagsløg på.

Når jeg er blevet mæt og tilfreds (forhåbentlig) vil jeg sætte kursen mod den anden ende af byen, nemlig Langelinje. Fordi det er et af mine yndlingssteder i byen hen over sommeren. Fordi jeg elsker den summende lyd af turister på opdagelse. Fordi der er smukt og fyldt med historie. Og fordi det er et af de bedste steder at spise en is, mens man går langs vandet og kigger ud over Københavns smukke havn.

Langelinje - udsigt over havnen
Langelinje – udsigt over havnen

Lørdag aften vil jeg lade mig synke ned i biografens bløde sæde og lade mig opsluge af en god film. Jeg har ikke afgjort hvilken endnu – det må komme an på dagsformen.

Søndag kommer, og jeg er helt sikkert dejligt udhvilet og klar til endnu en dag, hvor jeg kun skal gøre, hvad jeg har lyst til. Og jeg er sikker på, at dagen starter med en lille løbetur. Mest fordi jeg elsker det, men sikkert også lidt fordi al maden fra lørdag lige skal falde ordentlig på plads!

Og når det så er på plads, så vil jeg tage min søde kæreste i hånden og invitere ham med på Statens Museum for Kunst. Det er utrolig længe siden, jeg sidst har været på SMK, og jeg glæder mig allerede, for jeg synes nu, det er så fantastisk dejligt at gå og se alle disse smukke malerier. Lige nu er der en meget anmelderrost Asger Jorn-udstilling – og ham har jeg aldrig været begejstret for, men jeg håber, at jeg kan blive udfordret.

Når jeg er blevet mæt af smukke billeder, vil jeg tage hjem. Hvis vejret tillader det, vil jeg grille en god bøf til aftensmad. Og så vil jeg nyde og fordøje alle weekendens dejlige indtryk!

God weekend til alle jer!
Kærlig hilsen
Anne