mandag, august 15, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHVores weekend - uge 20

Vores weekend – uge 20

Wup wup – weekend igen! Få lidt ideer og inspiration til jeres weekend fra Anne lige her:

Fredag
Egentlig startede weekenden jo allerede i går, og jeg håber bestemt, at I fik spist ristede hveder med smør! Det gjorde jeg! Og jeg elskede hver en bid 🙂 I dag står dagen faktisk i konfirmationens tegn, så det meste af dagen vil blive brugt i et forsamlingshus syd for St. Heddinge. Men jeg vil starte dagen med en løbetur i min elskede Frederiksberg Have, fordi jeg ved, at jeg kommer til at sidde ned stort set resten af dagen og spise god mad.

Hvis jeg ikke skulle til konfirmation, så ville jeg tage ind til fredagsbar i Spisehuset Rub & Stub, der har hjemme i Huset i Magstræde. Rub & Stub er et non-profit spisested, som aktivt arbejder for at begrænse og bekæmpe madspild. Til deres fredagsbar, Rub & Stub Supperclub er der lækre øller og god mad med god samvittighed til tonerne af lækker jazz.

Rub&Stub, foto af Pernille Gregersen
Rub&Stub, foto af Pernille Gregersen

Lørdag
Jeg vil starte lørdag med at gå ned til Frederiksberg Loppemarked og se, om jeg kan gøre et kup. Bagefter skal jeg ud og drikke en kop kaffe med en kær veninde, som det er alt alt alt for længe siden, jeg har set. Jeg håber, at vi skal drikke kaffen udendørs mens vi sludrer, og allerhelst tror jeg, at jeg vil drikke den udenfor på Kaffeplantagen på Enghave Plads. For det er nemlig også alt for længe siden, jeg har været dér sidst.

Når vi har sludret af (sikkert efter mange timer), vil jeg gå hjem igennem Vesterbros gader og glæde mig til min aften, hvor jeg skal ud og spise god mad med min søde kæreste. Vi tager på Almanak, der bor – sammen med The Standard og Studio, der netop har fået sin første michelin-stjerne – på det gamle Custom House i Havnegade 44. Og jeg glæder mig til at mæske mig i lækker mad!

Når vi er mætte, vil vi slentre hjem igennem byen og nyde alle de med garanti feststemte mennesker, som vi kommer til at møde.

Søndag
I dag er der Copenhagen Marathon i byen, og jeg ville faktisk rigtig gerne ud og heppe på alle de seje løbere, MEN det kan jeg ikke, for vi – altså Louise og jeg – er del af en byvandring, som Vesterbro Lokalråd står bag: Mød dit Vesterbro. Byvandringen starter klokken 14 og varer et par timer. Louise og jeg møder de vandrende i Skydebanehaven, hvor vi vil fortælle om vores Vesterbro. Det er et super spændende tiltag, og vi glæder os meget til at være en del af det – og til at møde en masse andre vesterbroere – og måske også nogen jer?

Efter byvandringen tror jeg, at vi lige vil puste ud og måske drikke en kop koldt noget og lade oplevelsen synke ind.

Søndag aften vil jeg vanen tro bruge hjemme i sofaen med en god serie! Ahh – weekend!

Rigtig god weekend til alle jer.
Kærlig hilsen
Anne

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste