Vores weekend – uge 23

0
254

Den sidste forlængede weekend i denne omgang står for døren. Jeg må indrømme, at det kom bag på mig, at grundlovsdag er en helligdag, hvor altid har lukket – sådan har det da ikke altid været?

Nuvel, i dag starter en ganske almindelig weekend, der så lige har fået en ekstra dag som påhæng, nemlig når vi på mandag fejrer pinsen. Og så skal solen som bekendt danse, og det skal den til lyden af Distortion, som i disse dage vælter København på sin sædvanligt meget pæne måde, hvor al skidt og affald fjernes fra gaderne, så snart klokken slår 24, og festerne bevæger sig ind på klubberne. Derfor er jeg stadig fan af Distortion, selvom jeg ikke rigtig deltager i år.

Fredag

I dag har to arrangementer stjålet min opmærksomhed: Den ene er faktisk Distortion, hvor Byens Børn Records inviterer til havnefest på Bryggen. Vi er jo ikke så heldige med vejret i år, men hvis det holder tørt, så kigger jeg forbi dette event. Mig & Mikkel, Tako Lako og Bottled in England er vist et besøg værd, hører jeg.

Om aftenen skal jeg nok forbi Lidkoeb, som sidste sommer var mit stamsted. Nu har jeg ikke været der i noget, der ligner et halvt år, så hvorfor ikke slå et smut forbi igen? De har i hvert fald byens bedste cocktail – Dark & Stormy – på kortet, og de laver den så godt!

Lidkoeb
Lidkoeb ligger på Vesterbrogade og er en af Københavns hyggeligste cocktailbarer.

Lørdag

Min søde mor har fødselsdag, og det har hun jo, og det er i dag, at hun fylder 65 år. Det skal fejres både her (Vedbæk) og der (Hviids Vinstue) og på Marchal. Jo minsandten, om vi ikke skåler for hende både morgen og aften, og jeg glæder mig, for hun er i den grad et menneske, der fortjener at blive fejret.

Midt på dagen skal jeg dog lige nå forbi et wakeboard-event, som finder sted Ved Stranden inde midt i byen. Da jeg var teenager, hang mine veninder og jeg lidt ud med nogle fyre, som var ret meget inde i det der wakeboard-miljø, og jeg kan allerede nu mærke, at jeg kommer til at gå lidt i ungdommen til dette event.

Restaurant Marchal
Restaurant Marchal – billede lånt fra Marchals Facebookside.

Søndag

På denne stille søndag, som nok i manges bevidsthed vil føles som en lørdag (= vi har fri om mandagen!), skal jeg hygge mig på en picnic sammen med Anne. Det bliver herregodt vejr, lover DMI, og jeg stoler på dem, så vi kommer nok til at cykle ud i det blå med kurven bag på cyklen og store smil på læben. Vi er nemlig begge to ret gode til at nyde livet, især når der er mad involveret – jeg glæder mig!

Om aftenen skal jeg se de sidste afsnit af Homeland hos vennerne på Østerbro. Hvis du har set serien, ved du præcis, hvad jeg mener, når jeg skriver: OMFG!!!!!! Hjertebanken, biden i puden, sved på panden, øjne på stilke, og en kontinuerlig gentagelse af ordet: nej! Den serie er den bedste, jeg nogensinde har set. Lidt urealistisk, tænkte jeg. Indtil min veninde sendte mig linket til denne nyhedshistorie, som uhyggeligt meget ligner plottet i Homeland. F.u.c.k.

GOD WEEKEND!

Kærlig hilsen
Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here