Vores weekend – uge 29

0
172
ARCTIC MONKEYS - ALEX TuRNER
ARCTIC MONKEYS – ALEX TuRNER

uge 29. Alle er på ferie, enten i Skagen eller i Tisvilde. ALLE. Sådan føles det lige nu, hvor jeg sidder i København. Det er ikke fordi, jeg klager, der er stadig et par fortabte sjaele i min omgangskreds, der ikke er flygtet til de danske feriebyer, og vi må så bare holde sammen i byvarmen.

jeg skulle tage et overordentligt stort tilløb til at skrive dette indlaeg. Min computer er nemlig sendt til reparation, og jeg får den først i naeste uge. Derfor har jeg fundet min supergamle MacBook fra 2007 frem – og det er de maerkeligste ting, den ikke laengere orker. Eksempelvis bogsavet . Som jeg så ikke kan skrive. Ae. Den er for gammel til sådan et sammensat bogstav. Den vil heller ikke rigtig starte et afsnit med stort forbogstav. Og så bryder den sig ikke om at have både tekstprogram og internetbrowseren åben på samme tid. Suk. Nej, det er sgu da også for anstrengende i denne varme.

ikke mere brok, for det er weekend, og det er jo sådan set ikke alle, der har ferie. Til jer ni hårdtarbejdende stakler, der gemmer jeres ferie til august – her kommer der lidt om weekenden:

FREDAG

når jeg har ryddet op, gjort rent, pakket en taske og flyttet ind til naboen for at holde weekend dér (hey – jeg skal alligevel på ferie!!), skal jeg ned i Skydebanehaven og slaenge mig i solen, mens jeg laeser Siri Hustved og tjekker aktiekurser. For tre dage siden købte jeg mine første aktier, og det er hylende morsomt at følge med i. Mine aktier fiser op og ned, det er fuldstaendig som at køre i rutsjebane.

om eftermiddagen skal jeg over i Pumpehusets gårdhave og høre musik. Hele sommeren igennem er der gratis koncerter i gårdhaven, og jeg har ikke vaeret der en eneste gang. Før nu. Efterfølgende tager jeg med en ven over i Kødbyen, hvor Bakken har teamet op med en dygtig engelsk kok, som vil grille til alle os efterladte i byen – og kun for en flad 50er. Jeg tror, jeg bliver meget maet i aften, og når jeg er maet, får jeg lyst til at slå mave på Sønder Boulevard med kolde øl fra Kihoskh. Bliver det for koldt, kan du finde mig på Riesen, indtil de lukker og jeg tumler hjem til naboen sofa.

LØRDAG

hvis jeg havde min computer, så ville jeg få planlagt mine koncerter i august og september og sørget for, at dem jeg arbejder sammen med på dét projekt, vidste, hvordan det hele skal foregå. Men jeg orker ikke denne langsomme maskine (har indtil videre skrevet på dette indlaeg i 40 minutter). Så i stedet vil jeg tage ud til min veninde og spise is på Christiania. Siden jeg ikke skal til Musik I Lejet og høre LoveSpeed og Chorus Grant (grrrrrrr!!!) vil jeg i stedet slippe haemningerne sammen med nogle skøre Roskilde-damer, som har inviteret på øl på Escobar. Ikke min favoritbar i København, men jeg har hørt, at Anders Bøtter ind imellem dj’er dér, og siden han nu har vaekket mig hver morgen i snart et halvt år, synes jeg, at det er på tide at opleve ham ‘live’.

SØNDAG

min sidste feriedag skal gå med at sove til lyden af Arctic Monkeys, hvis seneste plade jeg naesten har slidt op på Spotify. Jo, jeg er ret sikker på, at der er kommet et par hakker i lakken, ligesom også Damon Albarn og Jack White snart traenger til en pause fra mit anlaeg (undskyld naboer). Og så er det en ny uge, back to work – jeg glaeder mig faktisk også lidt.

rigtig dejlig weekend – både i København, Skagen og Tisvilde – eller hvorend du befinder dig.

kaerlig hilsen

louise

ps. Husk at spise Nutella. Bare engang imellem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here