Vores Weekend – uge 8

0
220

TGIF. Tid til weekend – tid til weekend-indlæg – denne gang er det Louise bag roret:

Min weekend står mest af alt i musikkens tegn. Og lidt arbejde. Faktisk en ret typisk weekend for mig.

I aften skal jeg noget så spændende som at arbejde. Nu synes jeg faktisk, at mit arbejde er det mest spændende i verden, så jeg har absolut intet imod det. Sidste uge gik med restaurantbesøg fra mandag-fredag under Copenhagen Dining Week, så jeg glæder mig faktisk til en fredag derhjemme foran computeren til en ordentlig omgang research til en modeartikel, og derefter øve lidt numre, som skal være klar til lørdag. Og så ser jeg nok X Factor med et halvt øje. Ja, jeg følger sgu med – ligesom alle andre, inklusiv Wood Wood. Sidste uge kunne jeg lige akkurat nå at se min ven Bo Evers’ nummer ’Fred’ blive fremført af Remees finalist, Steffen Gilmartin. Og nu har jeg endelig fundet en favorit. Jeg følger altid lidt med i X Factor, det er god underholdning, hvis man tager det for, hvad det er. Netop det. God underholdning.

Lørdag skal jeg tilbringe i et øvelokale sammen med en sangerinde, som jeg er i gang med at starte et projekt op med. Derudover er jeg fra næste uge i studiet med et nyt hold musikere, som skal hjælpe mig med at skabe universet omkring en håndfuld nye sange.

Jeg har ellers hele ugen gået og ladt op til denne weekend. Ikke fordi min uge har været hård, tværtimod, men fordi at jeg i morgen skal til koncert med Turboweekend, mine favorit-elektrorockere!

Koncerten er en del af Frost Festival og finder sted i Chr. IV’s Bryghus. Os, der er så heldige at have billet til den udsolgte koncert, har fået besked på at komme i god tid, med varmt tøj og praktiske sko. Der er nemlig ikke varme i bryghuset, og vi skal stå på brosten. Hvis man er lidt fashionista-agtig, skal man med andre ord ikke tage til denne koncert. Men det er jeg heller ikke (hele tiden), så jeg glæder mig uendeligt meget til i morgen.

Efterfølgende havner jeg nok på en bodega et sted – eller måske til Natbar på Bremen, som er et ret fedt sted at opleve ny musik.

Søndag skal jeg sove længe. Og så skal jeg vinterbade. Det er med at få det prøvet inden foråret, som jo kommer i næste weekend. Min kollega, Ditte Maria Hansen (vores nye modeblogger) har i lang tid været vinterbader, og nu hvor hun har inviteret mig med ud til bryggebadet, må jeg hellere give det en chance. Hele ugen har faktisk stået i fordybelsens tegn med yoga både mandag og onsdag og meditation tirsdag, så hvorfor ikke slutte ugen af med hvad nogle mennesker kalder for det ultimative wellness for krop og sjæl?

Og – naturligvis – Arvingerne. Er der noget bedre end DR Drama om søndagen? Det er det eneste tv-hellige tidspunkt i mit liv. Og jeg tilbringer det altid i gode venners lag på smukke Østerbro.

Kan I alle sammen have en dejlig weekend?

Kh. Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here