fredag, september 23, 2022
HomeBydeleVesterbroVores weekend - uge 9

Vores weekend – uge 9

Så er det fredag! Og for mig er det helt vildt tiltrængt. Det hele er vendt lidt på hovedet for mig disse dage, så min weekend er helliget mig! Mig! Og jeg skal bruge disse to dejlige dage på KUN at gøre ting, der er gode for mig! Jeps – og lyder det ikke vidunderligt?

I aften har vores søde overboer inviteret hele opgangen på en fredagsøl – en ‘vinteren-er-slut-og-nu-kommer-foråret-om-lidt-hurra!’-øl. Og jeg glæder mig virkelig meget til at være i godt selskab – tæt på hjem!

I morgen forkæler jeg min krop og mit sind. Jeg tager til yoga og nyder den stilhed og ro, som sådan en time kan give én. Og bagefter vil jeg fortsætte til Enghave Kaffe og drikke en kop café au lait! Og bagefter kaffen vil jeg slentre en tur i Frederiksberg Have – også selv om det regner!

Lørdag aften skal jeg forkæles med fantastisk mad og fantastisk (natur)vin hos svigerinde og svoger. Og jeg er sikker på, at jeg kommer til at drikke vinen i store sunde slurke – præcis som naturvin skal nydes. Jeg glæder mig! Ja.

Søndag skal jeg holde fastelavn med min lille niece og nevø – spise god frokost og masser af fastelavnsboller, inden søndag aften rammer og jeg lader mig synke ned i sofaen med en kop varm te. Forhåbentlig fuldt opladet af min MIG-weekend og klar til en mandag, som for mit vedkommende bliver lidt ud over det sædvanlige.

Men nu – lad MIG-tiden begynde! God weekend til alle jer!

Kærlig hilsen
Anne

Previous articlePå mit glatte ansigt
Next articleThe Oscars 2014
Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste