WEEKEND BY LOVE COPENHAGEN #15

0
232
Halmtorvet
Der er meget, du kan glæde dig til i weekenden – både musik, kunst, mad og loppefund. Jeg glæder mig især til, at sæsonen med fredagsrock i Tivoli endelig skydes i gang. Måske noget af det kan friste dig og din weekendplanlægning?

Tivoli fredagsrock

FREDAG – Fredagsrock kickstartes med Ukendt Kunstner og Outlandish
Jeg har ventet længe på denne dag, da jeg er vild med fredagsrock-konceptet i Tivoli. Og jeg har investeret i et sølvkort i år, og det skal helt sikkert bruges allerede i aften, hvor Ukendt Kunstner og Outlandish kickstarter en lang række af fredagsfester. Igen i år overrasker Tivoli med forskellige kunstnere for enhver smag fra velkendte, danske navne som D-A-D og TV-2, men også nyere og mindst lige så populære kunstnere som Marie Key, Scarlet Pleasure og Spids Nøgenhat. De mange navne er fordelt over 24 fredage, der løber helt frem til d. 18. september. Du kan også opleve store internationale navne som fx Snoop Dogg, Jessie J, og Jamie Cullum. Kan du mærke det? Det bliver godt.

Alle koncerter begynder kl. 22 og er gratis, så længe entréen til Tivoli er betalt. Hvis du allerede nu ved, at du vil deltage i flere fredagskoncerter, så kan du med fordel købe et årskort til Tivoli. En vigtig lille detalje er, at der er fredagsbar mellem kl. 19 og 20, hvor der kan købes øl for 15 kr. i Plæne-barerne. Kom i god tid, da fredagsrock er blevet meget populær. Du kan læse mere om, hvem der ellers spiller i Tivoli her.

Kasper Eis

FREDAG ELLER LØRDAG – Kasper Eistrups soloudstilling om kærlighed
Jeg har længe fulgt Kasper Eistrup på Instagram (@icedropp), hvor jeg har været meget betaget af hans kunst. Jeg blev derfor også glad, da jeg så, at han endelig udstillede sin kunst for offentligheden – og så er den gratis. Perfekt. Jeg glæder mig til at opleve Kashmir-forsangeren fra en helt ny vinkel, når han udstiller sine magiske motiver, der kredser om kærlighedens væsen.

Du kan opleve Kasper Eistrups soloudstilling ”Book of Love” i Galleri Benoni på Store Kongens gade 40, 1264 København K. Udstillingen slutter d. 5. Maj og du kan komme på besøg fra tirsdag til fredag kl. 12-17 samt lørdag kl. 12-15. Og det er gratis.

Halmtorvet

LØRDAG – Rebel Foods på Halmtorvet
Jeg har allerede nydt godt af Papirøens lækre street food, og nu har du muligheden for at nyde endnu mere lækker mad, når Rebel Foods ser dagens lys for første gang i weekenden på Halmtorvet i København. Her kan du bl.a møde Pølsekompagniet, Smagen af Lykke, Ristet Rug Brød, MaoBao, Street Food Du Bled , Crazy Chips, Istid og Arla Unika. Du kan læse meget mere om Rebel Foods på deres hjemmeside eller på deres facebookside. Kom ned og nyd noget lækkert mad, der serveres i øjenhøjde.

Rebel Foods er kun åbent på Halmtorvet fra fredag d. 10. april kl. 12:30-21:30 og lørdag d. 11. april kl. 10:30-21:30 til søndag d. 12. april kl. 10:30-16:30.

Nørrebrohallens loppemarked

SØNDAG – Nørrebrohallens kæmpe loppemarked
Jeg elsker loppemarkeder. Og jeg elsker gamle ting med sjæl. Derfor bevæger jeg mig ofte ud til byens mange loppemarkeder, som der kun bliver flere af i takt med, at solen bliver varmere og dagene lysere. Det næste marked er dog indendørs, da jeg har hørt rygter om, at der på søndag kommer til at regne? Det kan nå at skifte endu, men nu er jeg da i hvert fald 100% sikker på ikke at blive våd, da markedet er indendørs.

Loppemarkedet er i Nørrebrohallen, søndag den 12 april 2015 fra kl. 10–15. Markedet arrangeres af Nørrebrohallens cafe, Le Rouge.

Jeg håber, at du får en dejlig weekend med masser af sol, varme og glæde. God weekend.

/Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here