mandag, august 15, 2022
HomeDet sker i KBHWeekend i KBHWeekend by Love Copenhagen #33

Weekend by Love Copenhagen #33

Vi har ramt midten af august måned, hvilket betyder, at vi har to uger tilbage af sommeren. Derfor går denne weekend ud på at fastholde sommerstemningen, som der jo ikke er nogen som helst grund til at give slip på, før sommeren rent faktisk er slut.

1. STRØM
Sommer betyder festival – og dem er der særdeles mange af i august måned. I denne uge har den elektroniske festival Strøm varmet godt op under byen med talrige spændende og anderledes arrangementer. Det hele slutter søndag med chill i Sydhavnen og dans til Rub’a’dub Sundays. Perfekt måde at fejre sommeren på.

strøm
Billede lånt fra Pol.dk

2. COPENHAGEN SONGWRITER FESTIVAL
Danmark har en masse spændende sangskrivere, og sidste år oplevede jeg mange af disse på tæt hold, der Copenhagen Songwriter Festival blev skudt af sted under sol, regn og livemusik. I år skal jeg faktisk selv spille – i aften kl. 19.20 – men jeg skal også rundt til de forskellige scener og opleve den helt rene sang og melodi up close and personal. Sangskrivere behøver ikke at være noget navlebeskuende hippieroderi – det kan også være udadvendt, glad og insisterende. Festivalen fortsætter helt til på søndag.

CSF2014Logo

3. MALMØFESTIVAL
Ja, det foregår jo så i sagens natur ikke i København – men vi skal ikke glemme, at svenskerne på den anden side af sundet, bare er danskere, der taler lidt sjovt. De har i hvert fald arvet vores stil og sans for god musik… Og nu kan vi altså få lov, helt gratis, at nyde godt af det. Du skal selvfølgelig blot lige over broen for at nyde musikken, men så skulle du også have en fed fest i vente i Malmøs charmerende gader. Du kan se programmet her – flere danske navne er også på plakaten.

Malmø festival

4. GOURMETMAD VED TORVEHALLERNE OG KØDBYEN
Vi ved alle, at Danmark efterhånden er verdensmestrer udi gourmetkunst, og det, der ligger lige under. Men nu kan vi altså også nyde den gode mad på diverse gadehjørner. Det er godt for os, som elsker god mad til en god pris. Torvehallerne er naturligvis garant for en godbid, men netop nu og resten af august kan du nyde fantastisk italiensk mad, når den italienske stjernekok, Matteo Ugolotti, serverer kvalitetsmad fra Parma i en udendørs bod. 

Parma

Du kan også kigge over i Kødbyen til en kebab. Hurra, tænker du sikkert ganske ironisk, what else is new, men her er det faktisk en engelsk stjernekok, Lee Tiernan, der prøver sig ud i at servere gourmet-kebabber for det sultne hipsterpublikum – på grill. Og der skulle efter sigende være noget at komme efter.

Lee Tiernan

Så skulle der nok være lagt op til en dejlig sommerweekend.

Kærlig hilsen

Louise

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste