Weekend by Love Copenhagen #34

0
269

Selv om kalenderen siger, at det stadig er sommer, så har den seneste uge snarere føltes som efterår, og det ser altså ikke ud til, at vejret ændrer sig lige med det samme. Men helt ærligt – hvad gør det, når nu weekenden er over os med masser af tilbud!

1:
Fredag er der fernisering på Rundkants nye udstilling Ikke tale, bare snakke i Rundetaarn. Udgangspunktet og udstillingens tema er dialog, og Rundkants 22 kvindelige designere med forskellige faglige baggrunde har parvis leget sig frem til eksperimenterende møbeldesign ud fra dette tema. Resultatet er udstillingen Ikke tale, bare snakke, som kan opleves i Rundetaarns udstillingslokaler fra den 23. august og indtil 28. september. Ferniseringen fredag er fra kl. 16-19, og her vil der både være taler og lidt at spise.

RUNDKANT_plakat
RUNDKANT_plakat

2:
På lørdag afholdes det årlige loppemarked på Stefansgade på Nørrebro. I år starter det allerede klokken 12, og mon ikke man nemt kan gøre et kup eller to her. Jeg glæder mig i hvert fald til at slentre ned ad den hyggelige gade med en god kop kaffe i hånden og lade mig friste af de helt sikkert mange forskellige boder! Og så krydser jeg fingre for, at regnen holder fridag på lørdag!

3:
På lørdag kommer Stafet for Livet til Frederiksberg. Nærmere betegnet til Duevej Skole, Duevej 63. Stafet for Livet er et 24-timers arrangement, som Kræftens Bekæmpelse står bag, og som

“… er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.”

Stafet for livet_cover_fra_Facebook
Stafet for livet_cover_fra_Facebook

Stafetten skydes igang lørdag klokken 12 og varer til søndag kl 12. I løbet af døgnet er der planlagt en lang række forskellige begivenheder. Blandt andet spiller vores egen Louise koncert klokken 21.00, og efterfølgende er der Lysceremoni, som er en helt utrolig rørende og intens oplevelse. I kan se hele døgnets program her.

4:
Søndag kan man godt trænge til at være god ved sin krop og sjæl, og hvad er så mere passende end yoga. Søndag fra kl. 8-21 byder Yogafactory i Hellerup indenfor til en hel dag med gratis yoga. En dag, hvor du kan prøve kræfter med de forskellige discipliner, der findes inden for yogaens verden.

FREE YOGA
FREE YOGA

5:
Hvis yoga er lidt for stille til dit temperament, så kan du i stedet tage i Fælledparken kl. 13, hvor Action Hero Academy (!) holder workshop i kunsten at svinge en BULLWHIP som Zorro eller Indiana Jones. Og helt ærligt – hvem gad ikke godt være lige så sej med en pisk som Indiana Jones … Vær opmærksom på, at man skal tilmelde sig workshoppen for at deltage, men jeg kunne nu godt forestille mig, at det også kan være ganske underholdende (og inspirerende måske) at være tilskuer til denne workshop!

BULLWHIP
BULLWHIP

Så selv om efteråret lige så stille banker på, så tegner denne weekend altså til at blive ganske forrygende!
København – ha’ en fantastisk weekend. Vi ses derude <3

Kærlig hilsen
Anne