Weekend by Love Copenhagen #35

Weekend by Love Copenhagen #35

by 29/08/2014

Er det snart weekend? Ja, det er det! Og der er masser af lækre arrangementer forude; både for dig, der vil være mere grøn, mere gay eller mere glad i låget. Se her, hvad vi har fundet frem til ugens yndlingsdage.

Foto lånt fra Feministisk Folkekøkkens facebookside

Foto lånt fra Feministisk Folkekøkkens facebookside

1:
På fredag kan du lade din indre feminist komme til orde, når Feministisk Folkekøkken igen åbner op for deres fælleskøkken, der fremover forgår hver sidste fredag i måneden. Her kan du for en basøre spise lækker vegansk mad samtidig med, at du bliver opdateret på de feministiske aktiviteter, der forgår rundt omkring i byen. Feministisk Folkekøkken forgår på fredag kl. 18 i Folkets Hus på Stengade 50.

… Og husk; mænd kan også være feminister.

 

Foto lånt fra Fredagsrock.dk

Foto lånt fra Fredagsrock.dk

2:
Selvom Tivoli til tider kan være proppet med folk, der lige er steget af 4-toget, så behøver det ikke at afholde dig fra den gamle have – specielt ikke hvis du gik glip af fynske og svenske Jenny Wilsons fantastiske koncerter på Roskilde i år. På fredag deler de to seje sangerinder scenen til Tivolis Fredagsrock kl. 22.

 

Foto lånt af danskvegetarforening.dk

Foto lånt af danskvegetarforening.dk

3:
Du ved det godt; du æder sikkert for meget kød og miljøet hader dig for det. Vil du derfor have lidt inspiration til mere grønne og bæredygtige spisevaner, så kom til Dansk Vegetardag på den Røde Plads på Nørrebro på lørdag mellem kl. 11 og 16. Her har Dansk Vegetarforening inviteret forskellige foreninger, restauranter og organisationer til at komme og vise, hvordan du i fremtiden kan gå veggie-vejen.

 

Foto lånt af copenhagenpride.dk

Foto lånt af copenhagenpride.dk

4:
Find regnbueflaget frem være med til den altid farvestrålende og sprælske Copenhagen Pride Parade på lørdag. Paraderuten starter som altid fra Frederiksbergs Rådhus kl. 13 og slutter på Rådhuspladsen, hvor det store Pride Show finder med et en kæmpemæssigt program fra kl. 14. Hør bl.a. taler af Københavns borgmester og den amerikanske ambassadør, se kåringen af ”Årets Laks” (LGBT Danmarks årlige pris) og hør masser af god live musik på både Pride- og Regnbuescenen frem til kl. 23.20.

 

Foto lånt fra nordhavnen.dk

Foto lånt fra nordhavnen.dk

5:
København har fået en ny bydel, der er værd at udforske; nemlig Nordhavnen. På søndag fra kl. 11 til 18 bliver den nye bydel fejret ved arrangementet ”Åbning af Nordhavn” med en masse aktiviteter i det nye havnekvarter. Her kan du bl.a. komme med på guidede sejlture, deltage i vandsport, CrossGym og Panna, høre om Urban Gardening ved Signe Wenneberg samt spise lækkert mad fra Meyers Pop Up Køkken – alt imens altid skønne Thomas Madvig vender plader.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.