WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #1

0
242
Godt nytår! Jeg håber, at du er kommet ind i det nye år med bravour, og at dit 2016 allerede er en succes. Den første uge på året er altid en svær én at tackle. Man svajer lidt i luften, mens man på den ene side husker braget fra nytårsaften (og ønsker at gentage succes’en, mens man på den anden side får dårlig samvittighed på forhånd qua ens mildest talt ambitiøse nytårsforsæt om sundhed. Så hvad gør man? Jeg giver dig i hvert fald her et relativt bredt udvalg af muligheder – og så er det op til dig! (og din samvittighed;))
TORSDAG

Winter sale his Asger Juel Larsen

Tilbage i 2011 lavede jeg en Hush Hush event i Shoreditch House i London i samarbejde med Asger Juel Larsen og det usandsynligt fede S Magazine. Asger var allerede et design-ikon dengang, men der er ingen tvivl om, at han nærmest er eksploderet herhjemme lige siden. Asgers navn har været på alles læber de sidste mange modeuger, og nu skal den gamle kollektion altså ud, før den nye kan komme ind. Det er godt for dig og for mig, for så er der altså lidt rabatter at hente! 🙂

HVAD: Winter Sale hos Asger Juel Larsen HVOR: Skoubogade 1, 1. sal, 1158 København K

PRIS: Well, det kommer an på, hvad du køber, men med rabatter helt op til 70%, så det kan ikke gå helt galt 😉

 

FREDAG

SUNDAY GOES BLACK!

Byens uden sammenligning mest innovative, kreative og sorte festmagere, Simon & Simon, har taget deres seneste hjertebarn og malet det sort – i vinterdepressionens navn. Med det nye sorte look, som i øvrigt nærmest ligger i disse herrers gener, følger en fejring med fri bar på fredag. Et godt råd vil være IKKE at tro, at jakkesættet giver dig adgang på fredag – der skal mere til, og undertegnede vil opfordre til en vis form for, lad os sige, ‘sort kreativitet’, hvis man vil forbi fløjlssnoren… Men kommer du ind, så er der ingen tvivl om, at du vil blive en del af en aften, man længe vil snakke om.

HVAD: Sundays Vinterdepression HVOR: Sunday, Lille Kongensgade 16, 1074 København K

PRIS: 150 kr – husk gæstelisten.

LØRDAG

FORUM LOPPER DEN!

Det der med loppemarkeder kan være lidt af en blandet størrelse – nogle gange laver man nogle fund, hvor man både tænker, at man selv er et geni, og sælgeren tydeligvis ikke aner, hvad han/hun laver….  Andre gange er det bare en overraskelse, når man finder noget, som man ikke anede, at man havde brug for! I Forum i weekenden kan du forhåbentlig gå igennem ovennævnte følelsesregister og få nogle lækkerier med hjem. Helt uden tømmermænd, fedtet mad og dårlig samvittighed i øvrigt.

HVAD: Loppemarked i Forum  HVOR: Forum (pudsigt nok!) PRIS: 40 kr. for en voksen – børn er gratis i følge med en voksen.

 

SØNDAG

otto

MORGENMAD HOS OTTO

Du kender ham godt, Rasmus Oubæk. De kalder ham ‘Bearnaise-Kongen’ ude i byen. Han og de andre bag en vild række af pivlækre restaurationer i byen (Retour, Barbie, Pluto & Gorilla) har åbnet endnu en københavner-darling, som de har givet navnet Otto. Hos Otto kan man endda få morgenmad (helt fra kl 8 om morgenen i weekenden), og med et menukort, der byder på lækkerier som på billedet plus lobster rolls og vafler, så lyder det som en overordentlig god søndagsidé! 🙂

HVAD: Morgenmad hos OTTO  HVOR: OTTO, Store Kongensgade 34, 1264 København K PRIS: retterne koster fra 35 til 145 for den dyreste (lobster rolls). Bordbestilling her!

Rigtig god weekend venner!

/Christoffer

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here