WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #10

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #10

by 10/03/2016

Weekenden byder på lidt af hvert. Her tænker jeg på god, mad, fernisering og en varm brise. Men, det bedste af det hele er, at den allerede kan starte i dag.

forside

TORSDAG – Fernisering

Er det bare mig, eller er en fernisering altid god for en lille brandert? En af de gode, hvor man stadig kan cykle hjem med et smil på læben uden, at man får tømmermænd eller er træt dagen efter. Jeg er vild med ferniseringskonceptet. Man ser lækker kunst eller andet og samtidig kan man møde nye venner og lovligt drikke vin på en torsdag? I aften er der en spændende fernisering på Forårsudstillingen 2016. Jeg garanterer ikke alkohol. Men i stedet lækker kunst fra 117 kunstnere, der udstiller i alt 177 værker på Charlottenborg.

HVAD: Forårsudstillingen, Charlottenborg Fonden. HVOR: Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København. HVORNÅR:Torsdag den 10. marts kl. 20-22. PRIS: gratis

sauna

LØRDAG – SAUNA-EVENT

Er du vild med varme og elsker du at gå i sauna? Og er du en af de personer, der sætter si tættest på de varme sten? Så er lørdagens sauna-event måske noget for dig? Jeg har selv lige oplevet Saunagus for første gang i mit liv. Det er jo vanvittigt varmt med det håndklæde, der smides op og ned. Jeg var vild med det, og også lidt svimmel. Men jeg vil klart prøve det igen. På lørdag er der afsat en helt dag til sauna – se programmet her.

HVAD: Sauna Event. HVOR: illutron, Refshalevej 167. HVORNÅR: Lørdag den 12. marts kl. 13-23. PRIS: gratis

12715506_1276866632330162_3502630713821630111_n

LØRDAG & SØNDAG – Mad&Glæde 2016

For mig hænger mad og glæde utroligt tæt sammen. Jeg kan næsten ikke sige det ene uden at nævne det andet. Jeg nyder mad, og jeg nyder de små, store, uventede og eksploderende oplevelser det kan give en. Derfor vil jeg gerne anbefale Mad&Glæde, hvor du blandt andet kan opleve  James Price, Mette Blomsterberg, Mette Helbæk, Adam aamann, Thomas Herman og Thomas Rode. Dygtige mennesker som helt sikkert vil skabe en inspiration eller god madoplevelse.  Du kan også deltage på forskellige workshops, hvor du fx kan blive klogere på vin? Du kan se programmet her.

HVAD: Mad&Glæde 2016HVOR: Halmtorvet 11, 1700 København. HVORNÅR: 12-13. marts fra kl. 9-17.00 begge dage. PRIS: 100 – 150 kr. Køb billetter her.

 

Rigtig god weekend!

/Maria

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.