WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #10

0
260
SMK Fridays

Det dufter af forår, og hvorfor ikke fejre det med en nat på museum? Eller med musik i Cinemateket? Tage et smut til Malmø? Eller bare få en omgang varm luft i et yogastudie? Du har alle muligheder åbne i den danske hovedstad denne forårsweekend.

FREDAG

SMK Fridays

SMK FRIDAYS – HJEMLIG HYGGE

Hver gang jeg besøger Statens Museum for Kunst, bliver jeg et lidt bedre menneske. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og når museet åbner op for deres fredagsbar én gang om måneden, har jeg ofte stået klar til at modtage lidt kultur sammen med en drink og ikke mindst gode og søde mennesker. Denne gang inviterer de ikke kun indenfor indtil kl. 22 – du har faktisk mulighed for at overnatte på museet. Der er dog kun plads til 50 overnattende gæster, så det er med at stille sig klar, når fredagsbaren lukker.

LØRDAG

Malmø
Billedet er lånt fra Visitsweden.
SHOPPING I MALMØ

Mit gulv er netop blevet frisket op med en omgang høvl og olie. Det har dog medført, at jeg ikke rigtig kan være hjemme i øjeblikket – og siden jeg først modtager stærk hjælp til at samle mine møbler og bærer dem tilbage på plads igen om eftermiddagen, har jeg tænkt mig at slå tiden ihjel med en omgang shopping på den anden side af sundet hele lørdag formiddag. Jeg har for nogle dage siden interviewet en blogger, som anbefalede butikken, Lagerhaus, i Malmø, og den besøgte jeg for snart en del år siden. Dengang var jeg meget begejstret for den fine interiør-butik, som minder om underetagen i Ikea, bare federe – og siden jeg er i ‘indretnings-mode’ i øjeblikket, kan jeg lige så godt slå tiden ihjel med masser af interiør i Sverige.

MUSIKFILM FESTIVAL 15

Musikfilmfestival

To ting, jeg elsker, i én: Musik & Film. Det er så smukt, og derfor vil jeg også være at finde i Cinemateket nærmest hver dag fra den 7.-15. marts, hvor der er Musikfilm Festival. Jeg starter med at slå et smut forbi åbningsgallaen i dag kl. 16.30, hvor de viser The Kate Bush Story: Running Up That Hill – der er fri entré og overraskelser til de heldige!

Læs i øvrigt med i morgen, hvor vi anbefaler fem film, du SKAL se under årets festival.

SØNDAG

HOT YOGA

Hot Yoga CPH

Sidste fredag prøvede jeg for første gang hot yoga hos Hot Yoga Copenhagen. De tilbyder forskellig slags yoga, og sidste fredag aften kl. 18 var det Hatha yoga, som er en forholdsvis langsom form for yoga, hvor du kommer ud i nogle yderpositioner, men hvor fokus også er meget på den meditative del af yogaen. Det passer mig rigtig fint på en fredag aften efter en lang uge. Det kan både fungere som en god afslapning på en stille fredag aften – eller en slags opvarmning, der kan gøre mig klar til en god fest efterfølgende. Denne søndag vil jeg dog bruge den hårde og meditative træning til at styrke smidigheden og musklerne – og cleare hovedet, så det er klar til en ny, travl uge. Hot Hatha Yoga er hård træning, og jeg når altid at bide tænderne sammen et par gange på sådan en time, men det er jo også vigtigt at kunne mærke, at kroppen arbejder, når man træner.

RIGTIG GOD WEEKEND!

/Louise