Weekend by LoveCopenhagen #11

0
164
Man må gerne tage forskud på glæderne. Det gør jeg i hvert fald sammen med Haven Festival, når de kreative mænd bag tyvstarter festivalen med åbning af en ny bar på Custom House, hvor musik bliver forenet med stor gastronomi og velbryggede øl. Weekenden byder desuden på en flot 27 års fødselsdag på en af byens festbastioner, indvielse af et nyt saunaunivers og ikke mindst en tur til Hollywood fra bilsædet. Læs mere her:
FREDAG: TYVSTART OG FØDSELSDAG

Haven Bar Grand Opening

GRAND OPENING AF HAVEN BAR

Der er lang tid til august, hvor den nye Haven Festival løber af stablen på Refshaleøen fra den 11. til 12. Derfor er det ikke mindre end genialt, at festivalen tyvstarter ved at åbne en permanent bar, Haven Bar, i Custom House på fredag, hvor musik vil møde gastronomi og velbrygget øl. Bag Haven Festival står Aaron Dessner og Bryce Dessner fra The National, Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller og Claus Meyer, der sammen skal få øl, mad, kunst og musik til at gå op i en højere enhed under festivalen til sommer. Indtil da tyvstarter de så på Haven Bar, der på fredag har Grand Opening med solooptræden af Aaron Dessner, DJ set af LISS, øl fra Mikeller samt smagsprøver fra Haven Bars menukort, som er kreeret af Torsten Vildgaard fra Studio, der ligger i samme bygning.

HVAD: Haven Bar Grand Opening HVOR: Custom House, Havegade 44, 1058 Kbh. HVORNÅR: Kl. 17 – 00

ENGLISH: Get an introduction to what the new festival, Haven Festival, will be all about, when Mikkeller, Claus Meyer and Aaron Dessner opens Haven Bar at Custom House – a place where music meets gastronomy and craft beer.

Rust 27 år Tonga
RUST INVITERER TIL FØDSELSDAG

27 år er ingen alder. Og så alligevel. Især når man er en natklub i København, der kan fejre de mange år som festlig attraktion. På fredag er det 27 år siden, at Rust åbnede i huset i Guldbergsgade 8, og det bliver fejret fredag aften i selskab med blandt andre Mike Skinner fra The Streets, der sammen med Murkage for første gang rykker ind på klubben med deres klubkoncept, Tonga. Jeg glæder mig derfor til et brag af en fødselsdagsfest, hvor jeg både skal danse og sippe cocktails i Rusts nye Livingroom.

HVAD: Rust 27 års fødselsdag HVOR: Guldbergsgade 8, Kbh. N HVORNÅR: Kl. 23.00 PRIS: 80 kr. i forsalg og 100 kr. i døren

ENGLISH: The nightclub Rust celebrates its 27 th birthday on Friday with Mike Skinner from The Streets and his new nightclub concept Tonga. 

LØRDAG: FIND BADEKÅBEN FREM

Sauna Event 2017

SAUNA EVENT 2017

Jeg er vild med det kolde gys og varme saunaer, så det er en no brainer for mig, når årets Sauna Event løber af stablen fra fredag til lørdag med en to dages festival på Halvandet, hvor der vil være fællessauna, saunagus, varme vildmarkskar og hop i havnebadet under åben stjernehimmel. På festivalen kan du møde nogle af Danmarks bedste gusmestre, være med når Københavns havns nye Sauna Domen bliver indviet, opleve forskellige over og -undervands kunsteksperimenter samt prøve det nye varmtvandskar, hvor der er plads til fællesbadning i den helt store skala. What’s not to like? Find derfor badekåben frem og hop med.

HVAD: Sauna Event 2017 HVOR: Halvandet, Refshalevej 325, 1432 Kbh. HVORNÅR: 17. – 18. marts PRIS: 300 kr.

ENGLISH: Find your best robe and join the Sauna Event 2017 – a two days festival at Halvandet with hot and cold baths, saunas and water experiments.

 

 

SØNDAG: TÆND FOR BILRADIOEN

Drive in bio Lynge

DRIVE IN BIO

Jeg har aldrig været i en drive in bio. Måske fordi, at jeg ikke har en bil. Men det sker nu, hvor jeg er blevet inviteret i Danmarks eneste drive in bio, der ligger i naturskønne Lynge og har eksisteret siden 1961. Egentlig kunne jeg ikke være mere ligeglad med den film, som vi skal se, nemlig Logan, men Hugh Jackman har altid været pæn at kigge på og han har en fransk bulldog ligesom mig, hvilket i mine øjne gør ham værd at bruge tid sammen med. Jeg glæder mig til gengæld helt vildt til at skrue op for bilradioen, læne mig tilbage i sædet og smovse og hygge sammen med min kæreste, mens Chloé (bloggens maskot) ligger på bagsædet og snorker.

HVAD: Drive In Bio HVOR: Nymøllevej 5, 3540 Lynge HVORNÅR: Kl. 19 og 21.30 PRIS: 180 kr. for 2. pers.

ENGLISH: Take the car to the cinema and watch movies under the open sky in Lynge which has Denmark’s only drive-in movie theater. 

 


Weekend på langs

Er du mere til en weekend på langs end på et dansegulv eller i en sauna, så overvej, om den ikke skal forgå i et blødt biografsæde under CPH:DOX, som netop er blevet skudt i gang. Du kan fx se Tower af Keith Maitland på fredag kl. 17.30 i Empire Bio om Amerikas første skoleskyderi, der fandt sted 1. august i 1966, mens du lørdag kl. 21.30 kan møde instruktøren bag Craiglist Allstars, den unge, finske performance-kunstner Samira Elagoz, i Cinemateket, hvor hun fortæller om sit sociale eksperiment, hvori hun selv poster et åbent casting-call på Craigslist, der er en slags blanding af Facebook og Den Blå Avis.

Bare et par fif. Ellers tjek hele det enorme og inspirerende CPH:DOX program ud her.

Rigtig god weekend!

/Ditte

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here