Weekend by Lovecopenhagen #11

by 15/03/2018
I weekenden befinder jeg mig i sydens sol omringet af palmer og glade mennesker. Jeg er nemlig på arbejde hele ugen på Fuerteventura, men derfor skal I ikke snydes for tips og inspiration til weekenden i skønne København. Her står den nemlig på is (det er jo forår), spændende dokumentarer, swingdans og kreativitet. Weekenden lyder som en sjov en af slagsen – læs med her:

TORSDAG

CPH:DOX er klar igen i år med over 600 events i København og hele landet, og det er samtidig noget, som er nær vores hjerter her på LoveCopenhagen, og som vi har skrevet om mange gange i årenes løb. Du kan bl.a. læse her, hvad vi glæder os især til at se i år. Se også programmet her og find ud af, hvilke events du skal til.

HVAD: CPH:DOX HVOR: Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 2, 1051 Copenhagen HVORNÅR: PRIS:

IN ENGLISH: CPH:DOX is beginning today, and we can’t wait! We love this event, and there are actually over 600 different events around the country from today and to march 28. 

FREDAG

Fredagen skydes igang på den bedste manér i Absalon! Sankt Annæ Big Band er et af Danmarks hårdest swingende gymnasiebigbands, og bare det lyder simpelthen som en fest. Aftenen starter allerede kl. 18 med mad og dessert ved langbordet i Absalon, hvor der derefter bliver fest og gang i den helt til kl. 2. Så har du haft en lang uge på job, savner at danse eller bare har brug for at give den gas, så virker dette som det helt perfekte sted.

HVAD: Sankt Annæ Big Band til Friday Night Delight HVOR: Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 Copenhagen HVORNÅR: Fra 18.00 – 02.00 PRIS: 100 kr

IN ENGLISH: Start the friday with a big party at Absalon! Sankt Annæ Big Band will be there and they promise a lot of swing music and fun, and you can also eat dinner around 18.00 before dancing all night.

LØRDAG

Min mor er helt vild med is.  Jeg er faktisk ret sikker på, at hun er den eneste grund til, at Paradis i Odense kan køre rundt. Hun er bl.a. en af de mennesker, der har et medlemskort til Paradis – hvilket jeg lige skulle se, før jeg troede på det. I sidste måned ringede hun til mig meget begejstret, da hun havde været på messe i Bella Centret og smagt is der var bedre end Paradis! Denne her is beskrev hun i omkring 10 minutter, og det var selvfølgelig den lækre is fra ISTID. Jeg smagte deres is for første gang i sommers, og jeg er altså enig – det er virkelig god is, de laver! Og på lørdag starter issæsonen (vi lader bare som om, at solen og foråret er kommet), og de kører altså halv pris på is hele dagen, så hvis jeg var dig, så skyndte jeg mig forbi Jægergårdsgade!

HVAD: Sæsonåbning ISTID HVOR: Jægersborggade 13, 2200 København HVORNÅR: Fra 11.00 – 19.00 

IN ENGLISH: My mom loves icecream and especially the danish brand “Paradis”, but last month she called me, and was really surprised by another ice-cream company called “ISTID”. And ISTID has a shop at Jægersborggade at Nørrebro, and saturday they are opening again for the season with half price on ice!

SØNDAG

På søndag afholder Statens Museum for Kunst tegneworkshop, og det er ikke et natursceneri eller en skål frugt, du skal male, det er simpelthen den menneskelige krop, som står lige foran dig – det handler nemlig om croquistegning! Du skal bare medbringe dig selv og en masse kreativitet, så tilbyder SMK blyanter, papir og hjælp fra deres egne hus-kunstnere. Det foregår hver lørdag og søndag indtil maj, og det kræver intet niveau eller tilmeldning.

HVAD: SMK – croquis tegning HVOR: SMK, Sølvgade 48-50, 1307 København HVORNÅR: Fra 13.00 – 14.00 (hver lørdag og søndag ind til maj 2018) PRIS: Gratis med billet til SMK eller SMK Årskort 

IN ENGLISH: Try something different this sunday and draw croquis! SMK are inviting you to try it out, and you don’t have to bring anything other than yourself and a lot of creativity!


Personlig note:

Som nævnt allerførst i dette indlæg befinder jeg mig sydpå, og det har jeg faktisk gjort siden lørdag. Det er dog ikke poolsjov, afslapning på stranden eller kolde drinks den står på, det er benhårdt arbejde, men jeg klager dog ikke, når omgivelserne ser sådan her ud, og der er 25 grader:

29244097_10156194684652229_8135027654760857600_o

Rigtig god weekend. Jeg forsøger at tage solen med hjem på søndag!

/Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.