Weekend by Lovecopenhagen #12

0
202

I mange måneder har jeg ikke kunne finde varmen helt, når jeg skulle til at sove om aftenen. Jeg fryser ikke, bevares, men mine tæer er aldrig blevet helt varmet igennem – hvis du kender følelsen? Så tog jeg en arbejdsuge til Fuerteventura i sidste uge (heldige mig), hvor jeg blev varmet helt op, helt ind til benet. Det var virkelig dejligt. Og jeg tror ikke, at det kommer igen, selvom jeg er kommet hjem, for kigger jeg på vejrudsigten for weekenden, så er det sol sol sol. Og det gør mig altså glad i låget! Det er ikke bare solen, der gør mig glad, men også udsigten til en weekend fuld af oplevelser, magi, shopping og god mad. Læs med, og bliv inspireret her: 

FREDAG: GIRLS ARE AWESOME

Som nævnt på bloggen er vi vilde med CPH:DOX, og da vi også er “all-about-girlpower”, skal denne film ikke gå vores næse forbi.  “Girls are awesome”, er et community, der fokuserer på kvinder, som lever deres liv med stil og styrke, og de præsenterer nemlig filmen “All This Panic”, der har fokus på teenageårenes frustrationer, drømme, venskaber mm. Filmen skildrer, hvordan piger finder ud af, hvem de er, og hvem de gerne vil blive. Efter filmen skrues musikken op, og DJ Rita Blue, Louisa Nieves og Cohnny Jazz vil få dig til at føle som en teenager igen.

HVAD: CPH:DOX x GIRLS ARE AWESOME HVOR: Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København  HVORNÅR: Fredag d. 24. marts fra kl. 21.30 – 00.00

ENGLISH: CPH:DOX have joined Girls are awesome to show the movie “All this panic”, which is about teenage girls finding their way in life and who they are. Afterwards there will be an afterparty, that will make you feel like a teenager all over again.

LØRDAG: MAGISK AKROBATIK

Ligger lørdag aften helt åben for dig, så synes jeg virkelig, at du skal gøre dig selv den tjeneste at opleve Cirque du Soleil! Som engageret gymnast i mange år, helt fra 3 – 23 år, er jeg dybt fascineret af den svære akrobatik, vilde kostumer og fortryllende magi. Jeg så dem for allerførste gang i Madrid for et par år siden, og det var en fantastisk verden, som man bliver gæst i, og det er en oplevelse, som jeg aldrig har glemt. Gruppen startede faktisk i 1984 som gadeartister, hvor i dag de er over 1.300 artister fra 50 forskellige lande. På lørdag besøger de den nybyggede Royal Arena med showet “Varekai”, der hylder nomadernes sjæl. Og der er stadig billetter – find dem her.

HVAD: Cirque du Soleil HVOR: Royal Arena HVORNÅR: Lørdag d. 25. marts fra kl. 20.00 – 23.00

ENGLISH: Do yourself the favor and experience the magical world of Cirque du Soleil! They perform this saturday at Royal Arena. 

SØNDAG: BRUNCH & VINTAGE

På søndag skal jeg noget af det, som jeg elsker allermest. Shoppe og spise. Først tager jeg mine to veninder under armen, vi skal nemlig prøve Toldbodens brunch, som jeg har hørt meget godt om. Jeg har planer om at spise minimalt med aftensmad om lørdagen, så jeg er helt klar til den store ædefest, mens jeg har en af Københavns bedste udsigter. Du kan se deres brunchmenu her.

Derefter går vi nok en tur og slår mave omkring Kastellet, hvorefter vi smutter forbi VEGA, der byder på Københavns eneste vintage-messe. Her er der fokus på tøj, smykker, møbler og interiør fra 1920-1970-erne, jeg elsker sådan noget! Tænk hvis jeg kunne finde noget unikt til lejligheden eller til at pynte mig med?

HVAD: Vintage-messe. HVOR: VEGA HVORNÅR: Søndag d. 26. marts fra kl. 20.00 – 23.00. Pris: 60 kr.

ENGLISH: On sunday I’m going to brunch at Toldboden, which is supposed to have an amazing brunch. It also has one of the best views in Copenhagen. Also, there is a vintage-fair going on at VEGA, where you can find vintage clothes, jewelry, interior and furniture. 

Uanset hvad du skal lave i weekenden, så håber jeg, at den bliver fantastisk. Jeg håber, at vejret holder ved, fordi så skal jeg også ud og gå nogle lange ture, bl.a. i Frederiksberg Have, og nyde at foråret for alvor er på vej.

God weekend.

/Nathalie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here