WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #12

WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #12

by 20/03/2015

Hepsada! Det er weekend, og det er i grunden et godt stykke tid siden, jeg sidst har berettet om weekendens glæder herinde! Jeg vil i denne omgang fortælle om flere ting, som jeg ligefrem selv deltager i med sikkerhed, og så krydret med lidt guldkorn af anden art. Forvent musik som generel vejviser – på flere fronter. Der skal festes, lyttes, udforskes og udfordres i denne weekend, og jeg håber, at du vil være med! 🙂

 

FREDAG

Åh, en lækker klub-oplevelse!

Der er åbnet en natklub på Nørregade. Det hedder Haze, og det er intimt, lækkert og det har taget mange af de dyder med sig fra hedengangne TS Bar, som jeg selv engang havde fornøjelsen af at slå mine folder for. HAZE har nemlig også fokus på den dybe houselyd, de lækre cocktails og god service, og så festen lige præcis så stor, at der er plads til at møde nye mennesker, flirte og hvem ved hvad mere, men heller ikke så stor, at du bliver væk fra dine venner!

I aften er det en ‘ganske almindelig’ fredag på HAZE, men jeg skal da lige love for, at der er blevet sørget for et sandt festfyrværkeri af DJ’s til at sørge for en fornøjelig aften! Anmeldernes darling fra sidste uges SONAR festival, Brynjolfur, leder an på plakaten, hvor også Borneland brødrene, og den uforlignelige trio, SlickFandango præger showet. Jeg tør ikke engang spekulere i, hvornår jeg tager hjem….

HAZE, Nørregade 26, 1165 København K. Entré 40 bobs. (Inkl. garderobe) Kl. 23 – 05. Skal du have bord og den slags, så skriv til weibull@hazeclub.dk.

 

COSPLAY

COSPLAY på Nationalmuseet

Nå ja ja, det kan jo være du ikke er tændt på en deep house-fest i aften, men så er det heldigt, at der er en dark horse i spil! 🙂

Udstillingen “Cosplayer! – Manga og Menneske” fortæller, hvordan japansk populærkultur bliver skabt, formet og genskabt på tværs af fysiske og visuelle grænser imellem Japan og Danmark. Det er et virkeligt spændende og anderledes felt, og man får mulighed for at møde både danske og japanske cosplayers på udstillingen. Til udstillingen vil den danske DJ, som er absolut mest fan af udklædninger – COMA Clubs Kenneth Bager – lægge lyd til aftenen. Og nå ja, du skal da nok være forberedt på at se en utrolig masse kreativt udklædte fremmødte omkring dig 🙂

NatNight er Nationalmuseets måde at få os til at opleve museet på en markant anden vis, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger ifbm. dette intiativ!

Nationalmuseet, Prinses Palæ, Ny Vestergade 10, 1471 København K. Gratis adgang. Kl 16 – 00.

 

LØRDAG

UKENDT KUNSTNER & S!VAS

De her unge gutter behøver vel i grunden ikke nærmere introduktion. Ukendt Kunstner & S!vas har høstet grandiøse anmeldelser for deres dobbeltkoncerter på den velklingende Stein Bagger-tour – for hvem vil ikke tjene en milliard som Stein Bagger? (lovligt, forstås!!) Jeg ved, at der er venteliste på koncerten, men jeg må alligevel opfordre fans til at møde op ved billetlugen – man ved aldrig, hvad der kan ske. Oplevelsen vil være stor, og jeg glæder mig personligt meget til at høre Hans Philips flow live..

Ukendt Kunstner & S!vas, VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V. Kl 20.00. Billetter: 175 kr + gebyrDÚNÉ i Pumperen!

De her drenge er SÅ fede live, at man slet, slet ikke fatter det! Mattias (forsangeren) har givet mig Mick Jagger-chills i uendelighed, og bandets kompromisløse elektroniske rocksound bundet op med tekster, der i dén grad er værd at dvæle ved, gør en livekoncert med Dúné til en kæmpe oplevelse! De spiller i morgen i Pumpehuset, og jeg har ladet mig fortælle af gutterne i ‘Pumperen’, at der kun skulle være ganske få billetter tilbage.

Dúné Live, Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København V. Dørene åbner kl 20.00. Billetter kan hapses lige her til 175 kr + gebyr.

 

 

Jimpster til What Happens @ Culture Box!

Hvis du så mig gå på gaden, så ville du nok ikke umiddelbart skyde på, at jeg var én af de gutter, som har brugt virkelig (virkelig) mange timer på elektroniske spillesteder, men det HAR jeg faktisk – også på én af byens absolut vigtigste kulturinstitutioner, Culture Box. Af samme årsag kan jeg også med kæmpe tryghed i stemmen (og tastaturet) på det kraftigste anbefale, at man slår vejen forbi ‘Boxen’, når Jimpster på lørdag indtager pulten.

Britiske Jimpster er en decideret legende – ikke blot i mine øjne, men også iblandt mennesker, som har MEGET mere forstand på house, end jeg har. Jeg husker tydeligt en aften i hans musikalske selskab på KB18… men OK, det er nok efterhånden 8 år siden – måske mere, så kom ud af busken, eller hvor du nu er, og nyd det!

P.S. Til What Happens får du iøvrigt glæden af lyden fra Tim Andresen og Steffen H – blandt mange andre 🙂

What Happens, Culture Box, Kronprinsessegade 54, 1306 København K. Kl. 21 – 07. Pris: ukendt.

 

SØNDAG

På søndag tager jeg med min skønne veninde ind til Where2Go’s Rejsemesse på Frederiksberg, hvor vi agter at drømme os væk til alle mulige fantastiske steder rundt om i verden – selv hvis der skulle snige sig tømmermænd ind, så er det altså lige til at overkomme 🙂

messe17-03-2015

RIGTIG GOD WEEKEND TIL ALLE

/Christoffer

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.