Weekend by LoveCopenhagen #13

Weekend by LoveCopenhagen #13

by 29/03/2018
Det er weekend og en dejlig lang én af slagsen, og hvis du ikke har været så heldig at have fri hele ugen, så kan du i hvert fald se frem til en lang 5-dages weekend nu. Det kan næsten ikke blive bedre – og dog! For selvom de fleste butikker holder lukket de næste par dage, så er der stadig gang i byen, og du kan spise, shoppe og feste, som du plejer!

 

TORSDAG

Jeg har allerede kigget lidt på, hvad du kan lave i påskedagene, så hvis du mangler inspiration, kan du også kigge på den guide her. For her skal det nemlig ikke handle om påskeevents, men derimod hvad du ellers kan bruge din lange weekend på. Og torsdag kan du lave noget så sjovt som at bygge med LEGO. Ja det lyder måske en anelse nørdet, men jeg er ligesom mange andre vokset op med LEGO klodser, og som barn fik jeg timer til at gå med at bygge løs, og derfor synes jeg, det er enormt hyggeligt, at Dansk Arkitektur Center inviterer indenfor til LEGO Night. Det er kun for voksne og som en lille bonus, så er det altså altså tilladt at drikke øl, mens du sidder og samler dit kunstværk. Det kan jo næsten være lige så terapeutisk og afslappende, som at lægge puslespil. Og eftersom du har en lang weekend foran dig, så er det her en glimrende måde at komme helt ned i gear.

HVAD: LEGO Night HVOR: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 KBK K HVORNÅR: 29. og 30. marts kl. 18 PRIS: 95 kr.

IN ENGLISH: One of the best inventions to come out of Denmark is LEGO, and if you’ve never experienced why these small plastic blocks have become so popular all over the world, you should stop by Danish Architecture Center Thursday. At LEGO Night you can build with LEGO, drink beer and hang out.

 

FREDAG

Hvis du elsker Bøf Bearnaise, så kan du godt glæde dig til fredag. Nose2tail i Kødbyen har premiere på deres nye tiltage, Steak Club, som er et genialt koncept. For 250 kr. får du steak af frilands tyksteg og fritter med bearnaise – og det bedste ved det – det er ad libitum. Så du kan i den grad få tilfredsstillet dine cravings for mørt kød og bearnaise. Derudover er der også særlige tilbud på vine og cocktails, så du kan roligt læne dig tilbage og nyde aftenen. Premieren på Steak Club er både torsdag, fredag og lørdag, så du har rig mulighed for at mæske dig fritter og din yndlings sauce.

HVAD: Premiere på Steak Club Nose2tail HVOR: Nose2tail, Flæsketorvet 13A, 1711 KBH V HVORNÅR: 29. til 31. marts

IN ENGLISH: Nose2tail in the Meatpacking District are starting a brilliant new concept – Steak Club, which premieres this Friday. For 250 DKK you can enjoy tender beef, fries and béarnaise sauce, and the best thing is – it’s all you can eat.

 

LØRDAG

Lørdag kan du trænet stemmen og skrålet med på alle dine yndlingssange til Grease Sing-Along i husets biograf. Hvis du ligesom jeg, så Grease første gang i en relativt ung alder, så har du sikkert også pludselig opdaget, at du rent faktisk aldrig har kunne teksterne til sangene fra Grease, men bare altid har sunget det, som du troede var rigtigt. Men her har du så muligheden for at rette op på det, når du i bedste Sandy og Danny stil én gang for alle kan få styr på alle sangteksterne. Der er screening af filmen i Husets Biograf, og her er det altså ikke bare tilladt men et must, at du synger med på alle sangene hele filmen igennem sammen med de lækre T-birds og Pink Ladies.

HVAD: Grease-Sing-Along HVOR: Husets Biograf, Rådhusstræde 13, 2. Th. 1466 KBH K HVORNÅR: Lørdag 19.30-21.30

IN ENGLISH: Grease fans pay attention – on Saturday the Cinema, Husets Biograf is having a sing-along screening of your all-time favourite movie, where you’re allowed to sing along to all the songs throughout the movie.

 

SØNDAG

Det er muligt, at det endnu ikke helt er blevet forårsvarmt – men til trods for det, så er de udendørs loppemarkeder begyndt at poppe rundt omkring. Og da søndag jo er den helt store loppedag, så har du også muligheden for at få styret shoppetrangen på både Nørrebro og Vesterbro.

Stefansgade Loppemarked
På Nørrebro er det på Stefansgade, at loppesæsonen skydes i gang. Og da der ikke har været loppemarked siden sæsonen sluttede i oktober, er der med garanti en masse stadeholdere, der har brugt vinteren på at samle sammen og nu ligger inde med en masse gode retro sager, antikviteter, tøj og andet godt.

HVAD: Stefansgade loppemarked HVOR: Stefansgade, 2200 KBH N HVORNÅR: Søndag 8-18

Veras Market i Westmarket
Da det ikke er helt varmt endnu, så har Veras Market besluttet sig for at holde sig indendørs, inden de igen er klar med loppemarket under Bispeengbuen. Så på søndag afholdes deres loppemarked med masser af genbrungstøj på Westmarket, hvor du jo så passende også kan finde noget lækkert mad blandt Westmarkets mange madstande.

HVAD: Veras Market i WestMarket HVOR: WestMarket, Vesterbrogade 97, 1620 KBH V HVORNÅR: Søndag kl. 10-15

Hobo x Lidkoeb
Det allerbedste ved denne her søndag er, at du ikke skal op på arbejde mandag. Så du må godt feste lidt og holde søndag om mandagen, og samtidig glæde dig over, at den kommende uge er dejlig kort. Og det skal jo udnyttes! Derfor skal du tage forbi Lidkoeb søndag, når en af Stockholms bedste hotelbarer, Hobo rykker ind og sørger for et brag af en fest. DJ Typhoon stiller sig bag DJ-pulten og spiller 90’er hip hop, og så er der ellers søndagsfest – og så kan du jo passende bruge aftenen på at se, hvor mange aprilsnarer du kan fyre af.

HVAD: Hobo x Lidkoeb HVOR: Vesterbrogade 72B, 1620 KBH V HVORNÅR: Søndag kl. 20-02

IN ENGLISH: Sunday is always the big day for vintage shopping on different antique markets around Copenhagen. The season usually starts during the spring and ends in the fall, and that means that you can go to two different markets this Sunday. Stefansgade on Nørrebro is a wide mix of antiques, vintage furniture, and clothes – and on Vesterbro you can shop vintage clothes in WestMarket, which also happens to be a great spot for delicious street food. On Sunday evening head to the cocktailbar Lidkoeb, which is being taken over by one the Nordics leading hotel bars – Stockholm based Hobo. Local DJ Typhoon will be spinning the records of the best 90s hip hop.

 

Have en skøn og dejlig lang weekend!

/Louise Bro

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.