WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #17

0
217

Det er weekend! (Hell yeah!) Det går i den rigtige retning. Kan I mærke det? Solen skinner, himlen er blå, de københavnske, usandsynligt smukke piger finder deres skørter frem, og der er ikke et øje tørt. Men hvad skal du så lave i weekenden? Jeg giver her et par bud! 🙂

Stig fra D:A:D sælger ud!

Stig

Indrømmet. “Sælger ud” er nok et lige lovligt stærkt udtryk 🙂 Faktisk er bassisten fra et af landets absolut bedste rockbands i færd med, sammen med Fashionistas.dk, at sælge ud af sin ekstremt store garderobe. Og Stig – han har stil! Om man kan li’ ham, bandet eller musikken er i denne sammenhæng underordnet. Stig har stil, og du kan få del af den!

Hvor: Fashionistas Luksus Outlet, Store Kongensgade 40H, 1264 København K. Hvornår: Den 23.-24. april, kl. 11.00-18.00, samt lørdag d. 25. april, kl. 11.00-15.00. Gratis Entré.

Suspekt på Forbrændingen i Albertslund

Suspekt
Suspekt

Danmarks ubestridte hip hop-konger, Suspekt er på turne, og i denne weekend kommer de forbi Albertslund, hjemstavnen, og spiller hele to koncerter – i aften og i morgen. Hvis du er til (lækre, mener damerne) mænd, der ikke lægger fingre imellem, så våg dig ud på Vestegnen og deltag i festen, for den bliver vild! De får i øvrigt support af DJ Er Du Dum Eller Hvad. Ja tak!

Hvor: Forbrændingen, Vognporten 11, 2620 Albertslund. Hvornår: Fredag den 24.4. og lørdag den 25.4. kl. 21. Pris: 219 kr.

NB! Begge koncerter er udsolgt. Tjek deres facebook-side for fremtidige koncerter. 

Ømme toner i højtidelige omgivelser

godgoes

Ja ja, jeg ved det godt! Jeg har liiiiige fortalt om, at solen skinner og himlem er blå, og så opfordrer jeg jer Gudhjælpemig (pun intended) til at gå ind i en kirke for at høre elektronisk musik. Men det er der altså flere gode grunde til! For det første er God Goes Deep noget alle Københavnere bør opleve minimum én gang i deres liv. For det andet fordi Claire Morgan fra Australien er ret fantastisk – og iøvrigt har over 26.000 plays fra sin sidste recording fra kirken. Slutteligt fordi Thomas Madvig er en eminent DJ, og en et fantastisk menneske. Det er gratis, og I kan sagtens nå at grille i parken og drikke kold øl før det går løs i kirken.

Minds of 99 & Amin Karami i Pumperen

The Minds of 99
The Minds of 99

I aften er der endnu en koncert, som du bliver ked af, at du ikke har købt billet til. Minds of 99 spiller nemlig for et udsolgt Pumpehuset, og de får support af fantastiske Amin Karami, som vi havde som københavnersnude for nogle uger siden. Vi synes, at de to acts er helt ekseptionelle og glæder os til at opleve Amin Karami på Spot Festival i næste weekend, og Minds of 99 åbne Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554, København V (Og på Spot Festival og Roskilde Festival!). Hvornår: Fredag den 24.4. kl. 21.00

 

Papirøen – Copenhagen Street Food

cphstreet

Nu ved jeg godt, at DMI siger, at det måske ikke bliver det mest motiverende cykelvejr på lørdag, men uanset om der er gråt eller om solen står højt på himlen, så er CPH Street Food altså en oplevelse – både kulinarisk og social. Jeg kan anbefale koreaneren. Og mexicaneren. Og franskmanden. Puha, nu bliver jeg sulten. God appetit!

Elektronisk koncert i Svømmehallen

poolstuff

JA OKAY! Jeg er vild med det! Arh, men prøv lige at høre: “For mellem selvlysende badebolde, der skal oplyse den dunkle svømmehal, vil eksperimenterende elektroniske kunstnere præsentere deres hårde beats og bløde synth-plader på bassinets kant.” Er du gal, hvor lyder det fedt! Og så er det ovenikøbet i mit gamle hood! 🙂

Hvor: Hillerødgade Badet, Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro. Tid: 20-23 Entré: 50 bobs

Søndagsfråder!

På søndag har du tømmermænd. Indrøm det bare. Og du er måske – ligesom jeg har været det – i tvivl om hvad du skal gribe og gøre i. Well, wait no more. Keep calm and order some food from Kebabish. Everything’s gonna be alright.

You’re welcome 🙂

GOD WEEKEND

/CHRISTOFFER

PS. Jeg skamlytter Ukendt Kunstner for tiden. Efter en eminent koncert på VEGA har jeg overgivet mig, og savner du en sang at gå i byen på – eller tage hjem på, så tag en lytter til denne her 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here