WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #18

0
290

Jeg er vild med helligdage. Og jeg er ekstra vild med denne weekend, for det er ikke kun en forlænget weekend. Det er en ekstra forlænget weekend. Og det trænger jeg til. Men hvad skal vi bruge al den tid på? Hvad med at nyde livet med masser af sol, dans og musik?

I dag handler det for mit vedkommende kun om at nyde solen, så længe det varer. Derfor er jeg at finde på Amager Strandpark. Se her, hvad du kan bruge resten af weekenden på.

TORSDAG – Sommer og sol

FREDAG – Helt ind i sjælen

goes deep
Fredag aften bliver det ekstra specielt i Vor Frue Kirke med masser af ambient elektronisk musik og lysshow. Programmet er spækket med kunstnere som bl.a. Krede & Madvig, Mashti & Jean Von Baden, Lennart Ginman og Al Agami. Det er sæsonafslutning på God Goes Deep, så det er en god anledning til at tage et smut forbi og få den specielle oplevelse med, som en kirke kan give musikken.

HVOR: Vor Frue Kirke HVORNÅR: Fredag kl. 20-01 PRIS: Gratis adgang for alle.

 

LØRDAG – Vi hylder Depeche Mode

mein og love

Hvis jeg siger fest, gratis øl, Depeche Mode, LoveCopenhagen og Mein? Har jeg så sagt for mange ord i én sætning? Måske. Men det skal ikke hindre dig i at dukke op på lørdag, hvor vi klædt i sort hylder Depeche Mode og deres fantastiske musik. Det bliver elektrisk. Og det bliver med gratis øl til dem, der vil dele aftenen med os. Vi glæder os som små børn, og vi glæder os endnu mere til at møde jer!

Ps. Vi lukker snart for gæstelisten, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du skal nå at være med til en aften, du sent vil glemme. Og det er ikke kun pga. alkohollen.

HVOR: MEIN, Studiestræde 5, 1455 København HVORNÅR: Lørdag kl. 21.00 PRIS: Gratis. Meld dig til gæstelisten ved at skrive en mail til: info@lovecopenhagen.com

SØNDAG – Forkæl en kvinde i dit liv

pandora 2

Vejret bliver for lækkert på søndag, så hvorfor ikke tage din mor, søster eller veninde med på “Verdens første cykeltour i kassecykel.”? Det er Pandora, der arrangerer turen, hvor du kan forkæle en vigtig kvinde i dit liv. Udover løbet så gælder det også om at have den mest pimpede cykel. Inden løbet kan du derfor pimpe din cykel, drikke en kop kaffe eller tage i drive-in photobooth. Og det er ikke kun hygge og godt vejr. For hver tilmeldt kassecykel tidobler Pandora billetprisen og donerer kassecykler til institutioner og klubber, der arbejder med børn.

Du kan møde Louise og Ditte fra bloggen, der begge deltager i cykelturen.

HVOR: Østre Anlæg, Stockholmsgade 24, 2100 København HVORNÅR: Søndag kl. 11.00 PRIS: 75 kr. for en billet – find billetter her.

ANDRE INTERESSANTE ARRANGEMNETER:  Stort gadeloppemarked (lørdag), DansHavn Sambafest (lørdag) og Mikkelsers 6 års fødselsdag (søndag)

 

Vi ses! /Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here