WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #2

0
257

Kender I det med, at man går og håber på, at ens fødselsdag falder i en weekend? Lykken har været denne vej forbi, og jeg glæder mig forfærdeligt meget til på fredag, hvor jeg blandt andet skal slå mine folder på et dansegulv. Der er masser af fede fester og sjove arrangementer forude, så det er bare med at planlægge – vi ses derude!

 

david bowie tribute fest

FREDAG: Dawid Bowie Tribute

Vær med til at fejre David Bowie og hans fantastiske musikværk sammen med Vesterbro Drag Udlejningsservice – udklædt – det kan kun blive godt. Det er ikke hver dag, vi får lov at hylde en af musikhistoriens største kunstnere. Jeg havde personligt håbet på at opleve ham live og kan stadig ikke komme mig over, at det aldrig bliver en realitet. Derfor vil jeg gerne sige tak for hans vildskab, kostumer, vidunderlige sange og ikke mindst hans nyudkomne album. Tak, Bowie.

Hvor: 124 Vesterbrogade, 1620 København. Hvornår: Fredag den 15. januar kl. 22.00. Pris: gratis.

 

Dining week

LØRDAG – Vær sikker på en billet til Dining Week

Jeg kan allerede smage, hvor godt det bliver! Igen i år giverDining Week muligheden for, at vi alle kan nyde lækkert mad til rimelige priser. Det er sjette år i træk, at Copenhagen Food og San Pellegrino har samlet landets bedste restauranter til det, de kalder Dining Week i uge 7. For 200 kr. kan du spise en lækker 3 retters menu på restauranter, der normalt ligger langt over de 200 kr., som man giver for billetten. Allerede nu har over 200 restauranter tilmeldt sig, hvor det er værd at bemærke følgende restauranter: Almanak, Fru Nimb, Dragsholm Slot og Verandah. Kan I allerede fornemme den gode smag? Billetkøen er åbnet, så skynd dig ind i køen.

Hvor: hele landet. Hvornår: Dining Week i uge 7. Pris: 200 kr. + 25 kr. i gebyr. Sikr dig en billet i køen her.

nørrebrohallen

SØNDAG: Loppemarked i Nørrebrohallen

Nu er det tid til at finde din indre kræmmer frem, for på søndag slår Nørrebrohallen dørerene op til et kæmpe indendørs loppemarked. Så du kan roligt slukke for et af de mange loppe-skattejæger-tv-programmer og hoppe op på jernhesten og bevæge dig mod Nørrebro-bydelen for at gøre et allertiders kup. Foruden loppemarkedet vil der også være åbent i cafén med alle slags fristelser såsom kager, frisksmurte sandwich og morgenbrød til de sultne skattejægere eller kærester. Og når du nu er på Nørrebro, så kan du jo passende slå vejen forbi den altid hyggelige Røde Roses Kaffebar for at tanke op på hygge og sublim kaffe.

Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200. Hvornår: Søndag den 17. januar kl. 10.00 til kl. 15.00. Pris: gratis.

 

God weekend!

/Maria