Weekend by Lovecopenhagen #2

by 10/01/2018
Årets 2. uge når snart sin ende, og vi kan da vist alle blive enige om, at kulden for alvor er kommet. Jeg kan faktisk ikke huske, at det har været så koldt denne vinter, som det er lige nu (så er det lykkeligt fortrængt), men når jeg tager afsted hver morgen halv syv, så er jeg pakket ind fra top til tå. Selvom det kan være lidt svært at skulle udenfor, når man er kommet ind i hjemmets varme, så sker der faktisk, som altid, nogle rigtig sjove ting i København i weekenden. Så trænger du til lidt inspiration, så kig med her:

TORSDAG

Der er ikke noget mere afslappende end at ligge og kigge op på stjernehimlen. Det er alt for sjældent, at man gør det, og her i hovedstadsområdet er det nogle gange helt umuligt at se stjernerne, men man føler sig altid så lille, og ofte kan det være overvældende at tænke på, at man blot er mikrodel af noget meget større.

På torsdag kan du drømme dig væk i stjernerne på Tycho Brahe Planetarium, hvor du kan observere nattehimlen gennem et stort teleskop med en astrofysiker som guide. Du får bl.a. galakser, dobbeltstjerner og stjernehober at se, og oriontågen skulle også snige sig hen over bygningerne foran Planetariet.

Bemærk, hvis det er overskyet, aflyses det, så hold øje med Facebook lige her.

HVAD: Observationsaften. HVOR: Tycho Brahe Planetarium HVORNÅR: Fra kl. 21.00-23.00 PRIS: Gratis.

In english: There is nothing more relaxing that watching the stars, and thursday you can watch not only the stars bit galaxies and double stars etc. at Tycho Brahe Planetarium. Be aware that if there are too many clouds, the event is cancelled, so keep an eye on their Facebook site right here.

FREDAG

HOT POT YOUR WINTER!
Ja tak! Hot Pot Republic Copenhagen laver en pop up på Hyggestund, hvor de laver deres lækre hot pots med Mikkeller øl til – så kan det kolde vejr bare komme an. Hvis du ikke kender til hot pot konceptet, så er det suppe med dine udvalgte ingredienser, der placeres på en kogeplade på bordet ved dig. Lækkert, hyggeligt og en perfekt måde at sparke weekenden igang.

HVAD: Hot pot aftenHVOR: Hyggestund, Viktoriagade 6, 1655 Kbh V HVORNÅR: 17:30- 22:00

In english: HOT POT YOUR WINTER! Oh yes, it’s hot pot time, and Hot Pot Republic Copenhagen is popping up at Hyggestund, where you can enjoy their hot pots while sipping Mikkeller beers. Now, to me that sounds like an amazing way to start the weekend.

LØRDAG

Jeg har nævnt det før, og det kan godt tåle at blive nævnt igen: jeg elsker yoga! Og jeg har altid gerne ville prøve aerial yoga, som er en slags yoga i en hængekøje. Det lyder faktisk ret mærkeligt, men det skulle være helt fantastisk måde at strække kroppen på samt en god støtte til styrkeøvelser. Så har du ikke nogen planer på lørdag og gerne vil prøve noget HELT andet, så er dette et bud.

HVAD: Aerial Yoga Intro med Sisse Siegumfeldt HVOR: Blå himmel YOGA, Strandboulevarden 75, 2100 KBH HVORNÅR: 12.30-14.30 PRIS: 300 kr.

In english: I love yoga and I have always wanted to try aerial yoga – it seems fun, different and challenging. If you want to try it as well, Blå Himmel Yoga is having an event this saturday. 

Psst.. Efter en himmelsk formiddag med yoga kan du tage ud til eventet “Rødder & Vin:Skabet feat. Solfinn & Kris” på Nørrebro, der byder på vin, lækker mad god stemning.

SØNDAG

Søndag betyder loppemarked. Det er afslappende, hyggeligt og man kan drikke kaffe imens, man kigger på lækre sager til billige priser – win! Prøv bl.a.

  • TAP1 som er et 4.500 kvm med alverdens ting og tilbud. Her finder du alt, hvad du kunne tænke dig til – tøj, møbler, designernips, antik, bøger osv. Find det på: Raffinaderivej 10, 2300 København
  • REBEL FOOD holder flytteudsalg, og du kan gøre et godt kup på en masse fedt street food- og køkkengrej. Find det på: Grønttorvet 50-60, 2500 København

In english: Sunday means flea markets – to me. I love to stroll around with a cup of coffee in my hand and watch all the different stuff. Try the flea market at Tap1 or Rebel Food this sunday.


En personlig note…

Jeg var så glad i søndags, fordi det sneede. Jeg bliver et barn igen, og jeg har virkelig savnet en hvid vinter/jul – jeg synes efterhånden, at det er lang tid siden. Og så kan man ikke just sige, at det har sneet særlig meget på Sjælland, så jeg har været småmisundelig på resten af Danmark, der har været så heldige at få sne. Men det er ok, for i søndags faldt der store snefug ned fra himlen, og jeg var lykkelig. Dét kan jeg heldigvis leve på i et stykke tid, mens det er så koldt udenfor.

26804027_10156016294762229_207120767_n

God weekend.

/Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.