Weekend by LoveCopenhagen #2

0
142

Sidste uge var det ikke rigtig weekend, for den hang næsten sammen med nytåret – så vi betragter denne weekend som årets første. Og det skal fejres! Læs her, hvad du blandt andet kan opleve i byen de næste par dage.

FREDAG

New Orleans New Year Jazz Event #4

jazz festival

Vi lægger ud med en mini-jazzfestival i New Orleans-stil. Jeg er ikke så meget til jazz, hvis jeg skal være helt ærlig – har prøvet at sætte mig ind i musikstilen, men det tager frygtelig lang tid, og jeg kan ikke overskue at lytte så meget til musik, der egentlig ikke siger mig noget, for at blive ekspert på emnet. MEN da jeg for år tilbage var i New Orleans, blev jeg alligevel fanget af musikken og ikke mindst stemningen – og nu kan du opleve netop det en hel aften på spillestedet Stengade på Nørrebro. Den årligt tilbagevendende festival byder på navne som Astro Buddha Agogo, NOLA Love Manifest og Tuesday Night Brass Band + special guest, og det hele styres af konferencier Michael Carøe.

 

Sanne Søndergaard: Kvinde?

kvinde_show

Sanne Søndergaard har aldrig lært at være kvinde – og det har hun lavet et meget morsomt og tankevækkende show om. Det havde premiere i går, og du kan opleve det netop nu på Nørrebro Teaters Frederiksbergscene i det gamle Rialto Teater ved Frederiksberg Rådhus.

 

LØRDAG

Luksusloppemarked v/ Madklubben

loppehalløj-kopi-

Restaurant-dynastiet Madklubben har god stil, det kan ingen vist betvivle. Og nu kan du være så heldig at få fingrene i deres møbler på helt lovlig vis. De sælger nemlig ud af de møbler, som de ikke længere skal bruge – det kan være Gubi-stole, Le Creuset-krukker og Montana-reoler. Det er lørdag og søndag kl. 12-18 i deres restaurant i Tivoli.

 

Nørreport åbner!
Foto: Aok.dk
Foto: Aok.dk

Nøj, hvor har vi ventet længe på, at det irriterende byggerod skulle blive fortid! Hele Nørreport har i umindelige tider været under ombygning, men nu står den klar, og det fejres med en lille fest i morgen eftermiddag, hvor du blandt andet kan opleve Nikolai Nørlund og Eclectic Moniker live – det vil vi gerne! Tillykke til København og københavnerne med den nye, smukke station.

SØNDAG

Olafur Eliasson på Louisiana

olafur

Som vi skrev på Facebook for nogle dage siden, så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil opleve den fantastiske Olafur Eliassons første soloudstilling på Louisiana. Vi kan i hvert fald klart anbefale en lille afstikker til Humlebæk på søndag, som er sidste chance for at se udstillingen.

RIGTIG GOD WEEKEND!

/Louise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here