Weekend by LoveCopenhagen #20

Weekend by LoveCopenhagen #20

by 18/05/2017
Det bliver en perfekt tredeling af kønspolitiske debatter, vilde vine ad libitum og velgørende yoga i det fri, når weekenden rammer. Ditte går mod fredag, lørdag og søndag med lyst sind inden, at næste uge lukker op for det dæmoniske i mennesket med David Lynchs længe ventede og nye “Twin Peaks”.
FREDAG: Debatfestival

Talk Town debatfestival

Der bliver debateret i alle kroge og afkroge, når Talk Town afholder debatfestival om køn, ligestilling og feminisme fra torsdag til lørdag på Københavns Hovedbibliotek. Her kan du opleve alt fra paneldebatter, vandringer og workshops til sociale og kunstneriske aktiviteter som fællesspisninger, koncerter og performances med overskrifter som “Feministisk lokalpolitik” og “Diskrimination og ulighed i det transnationale adoptionssystem”. Selv ser jeg frem til “Hele billedet – når nøgenbilleder bliver delt!”, der forgår torsdag kl. 17 til 19.

HVAD: Talk Town Debatfestival HVOR: Københavns Hovedbibliotek HVORNÅR: Den 18. til 20. maj PRIS: Gratis

IN ENGLISH: Talk Town will debate everyday sexism, gender, work, art, sex, equality, modern feminism, and women’s politics when it opens its doors in the Main Library in Copenhagen on May 18th-20th.

Pssst!

Hvis du hellere bare vil hænge ud på sofaen fredag aften, så tjek podcastet “Fabelagtige Feminister” ud!

 

LØRDAG: Vilde vine

Vild vin festival

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi er tossede med naturvin her på bloggen. Derfor finder du os også med snablen stukket godt ned i glasset på lørdag til Vild Vin Festival, der samler en række af Danmarks fineste vin-importører i fire timer til en smagning af vilde vine i en gammel slagtehal i Kødbyen. Og lad mig lige advare på forhånd; vi kommer til at slå os løs, for der er ikke nogen begrænsninger på smagningerne af de godt 50 forskellige flasker, som de 10 danske importører vil stå klar med.

HVAD: Vild Vin Festival HVOR: Cph Food Space HVORNÅR: Kl. 17 til 21 PRIS: 250 kr. for glas og vin

IN ENGLISH: Taste 50 different wild wines during the Wild Wine Festival in Cph Food Space. For 250 DKK you will get a glas so you can taste wine from Denmarks finest wine importers. 

Pssst!

Skal du også bælle igennem, så du intet er værd søndag, så overvej at tag en løbetur lørdag formiddag, når der bliver afholdt The Color Run i Valbyparken fra kl. 11 til 17.

 

SØNDAG: Velgørende yoga

Yoga for Dignity

Min krop hungrer efter sol og efter at blive pakket og strukket ud ovenpå en lidt for lang vinter. Derfor tropper jeg op i Glyptotekets Have søndag formiddag, hvor Dignity afholder en velgørende yin-klasse, hvor du selv bestemmer hvor meget, at du har lyst til at donere til Digintys arbejde med at bekæmpe tortur og ikke mindst hjælpe torturofre og deres familier til et bedre liv. Der vil være yogamåtter til de første 40 fremmødte. Namaste.

HVAD: Yoga for Dignity HVOR: Glyptotekets Have HVORNÅR: kl. 11 til 12.30 PRIS: Donationsbaseret

IN ENGLISH: Join Dignitys donation-based yin yoga class in Glyptoteket’s garden from 11 am to 12.30 pm and help Dignitys work against torture. 

 

 


Når jeg lukker mine øjne søndag aften, vil det være med visheden om, at det bliver min sidste rolige nat i meget lang tid. For David Lynch vender langt om længe tilbage med kultserien “Twin Peaks”, der for altid har plantet traumebilleder i mit hoved (hvis jeg siger “Bob”, tør du så kigge dig selv i spejlet?). Mandag vil det første afsnit af den nye “Twin Peaks” kunne ses herhjemme på HBO og helvede vil igen bryde ud…

… men hey, god weekend! Det er jo først på mandag, ik’?

/Ditte

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.