WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #21

0
255

Selvom denne uge har været på hele fem arbejdsdage, som vi jo slet ikke er vant til i øjeblikket, er det allerede weekend, og solen skinner stadig, og hvem skulle have troet det, når DMI allerede for nogle uger siden varslede, at den varme virkelig kun var til låns. OK, vi har ikke 26 grader længere, men hvis du lige smider en sweater over poloen, kan du godt holde varmen, mulle. Her er weekendens anbefalinger til den sidste weekend i maj 2016 NOGENSINDE!

FREDAG

LES DEUX STOCK & SAMPLE SALE

LES DEUX STOCK AND SAMPLE SALE

Kom til Stock and Sample Sale i Helsingør med fantastiske tilbud og mød hele holdet bag Danmarks hurtigst voksende fashion brand, Les Deux. Udover gode tilbud vil der også sælges ud af ”one of a kind” samples, som du med sikkerhed ikke vil finde andre i hele verden, der har. Der vil være besparelser på op til 70 % til både mænd og kvinder.

Hvornår:
Fredag d. 27 maj kl. 10–19
Lørdag d. 28 maj kl. 10–16

Hvor:
Stengade 51, 3000 Helsingør (Helsingør Teater Hus)

FRIDAY LATE NIGHT: ÆKTE VARE

ÆKTE VARE

Fenar Ahmads debut ‘Ækte Vare’ bragede gennem både lærred og lydmur, da den havde premiere i 2014. Den virkelighedsnære film er en visuel og musikalsk energibombe med et troværdigt streetcast fra vestegnens rap-miljø. Sangeren Gilli spiller hovedrollen og har sammen med Jens Ole McCoy fra Ukendt kunster stået for filmens musik. Desuden gæsteoptræder sangeren S!vas i filmen.

Det hele foregår i Cinemateket. Baren er åben fra kl. 20.00 med musik fra filmen i DJ-pulten. Filmen begynder kl. 21.30. Efter visningen er der Q&A med instruktøren.

‘Ækte Vare’ præsenteres i samarbejde med New Danish Screen.

LØRDAG

KEJTHÅNDET & SHY SHY SHY // PUMPEHUSETS BYHAVE

KEJTHÅNDET SHY SHY SHY

To af vores musikalske yndlinge, begge opdaget af undertegnede på Uhørt Festival, giver gratis koncert i Pumpehusets Byhave (endnu en yndling, for at det ikke skal være løgn). Og nu siger vejrudsigten, at det rent faktisk bliver ok vejr, hvis du tager en sweater og et uldhalstørklæde med til, når mørket falder på.

Om Kejthåndet: 

Efter blandt andet finaleplads i KarriereKanonen, festivaloptrædener og samarbejde med såvel Peter Sommer som DR’s Pigekor, har Kejthåndet brugt det seneste år på at skrive nye sange som opfølger til deres P3-hit ”Det Ville Vokse”, som også er at finde på EP’en ‘Helt Derud Hvor Ordene’. Den er gennemsyret af personlige oplevelser og følsomhed, og fortæller om det, der sker i os alle sammen, når livet rammer eller ramler, som det nogle gange gør. Kejthåndet lader dig bruge sine erfaringer, hvis du er mand og indvier dig i de mandlige følelser, hvis du er kvinde, og afslører det alligevel nok skal gå, selvom vi altid slår os lidt på hinanden.

Om Shy Shy Shy:

Shy shy shy har siden udgivelsen af første singlen i 2014, charmeret sig ind på danske musikscene med deres unisone vokaler og legende indie pop. I 2015 udgav de debut EP’en ‘Love Songs’, som fik mange roser med på vejen. Du kan lære Shy Shy Shy meget bedre at kende på søndag, hvor de er vores københavnersnuder!

Det hele starter kl. 20.

SØNDAG

BAGERIETS BREAKFAST CLUB: ÆGGET

BREAKFAST CLUB I ÆGGET

Velkommen til den æggende urpremiere på Bageriets spritnye morgenmadsklub. Hver den sidste søndag i måneden udfordrer en dygtig kok formatet for dagens første måltid på en ny flabet facon. Breakfast-clubbens jomfrurejse er lagt i hænderne på madperformeren Augusta Sørensen fra Madkas, som vil fortolke morgenbordets ubestridte førsteelsker, ÆGGET.

Hvad: Bageriets Breakfast Club | ÆGGET
Hvor: Bageriet i Ryesgade
Hvornår: To seatings søndag den 29. maj 2016 kl. 9-11 og 11.30-13.30
Hvor meget: 200 kr. for fire retter, et perfekt blødkogt æg, gul eliksir og kaffe/te

Menu – fed, salt, blød og sprød
Augusta deler det blødkogte æg op i 4 grundelementer: fed, salt, blød og sprød. Det er der kommet 4 retter ud af, som alle sammen er holdt i farverne hvid og gul. Når bageriets langborde er fyldt, og gæsterne har godt gang i deres 4-retters morgenmadsmenu, vil Augusta personligt tilberede et blødkogt æg til hver gæst og serverer det sammen med en frugtig gul eliksir. Kom med, og lad dig ægge.

 

PHLAKE & JACOB BELLENS PÅ NEMOLAND

PHLAKE OG JACOB BELLENS

Hver søndag er der gratis koncerter på Nemoland sommeren over. I dag er det Phlake og Jacob Bellens, der leverer underholdningen til den sidste søndag i maj i år.

Kl. 18.00 starter Phlake op med deres iørefaldende musik.
Phlake kalder selv deres lyd for “Rythm & Balls”, som er en kombination af lækkerheden fra R&B, og hårdheden fra HipHoppens rytmespor.

Jonathan Elkær og Mads Bo er de to musikere, der udgør den forholdvis nye, men ikke helt ukendte duo: “Phlake”
Drengene har nemlig allerede hittet med sangene “So Faded” “Angel Zoo” og “Pregnant”. Sidstnævnte er en sang, der bl.a. har været P3’s Uundgåelige, og som hylder den gravide kvinde.

Jonathan er produceren i duoen, mens Mads Bo leverer en stemme, der både er fløjlsblød og har kant. Den bløde røst og den ærlige lyrik, pakket ind i de tunge og funky rytmer fra HipHoppen, giver en anderledes lyd, som ikke hidtil har været at finde på den danske musikscene.

Kl. 20 fortsætter magien med Jacob Bellens.
Jacob Bellens vokser og vokser. Og det er bestemt ikke kun, hvad angår hans popularitet, men også hans udtalte talent. Sangeren fra “I Got You On Tape” og “Murder” ekspandererede nemlig sit univers på grandios vis med karrierens andet soloalbum ’My Convictions’.

I forhold til den vellykkede, men anderledes lyssky og indelukkede forgænger ’The Daisy Age’.
Med den 3. solo udgivelse “Polyester Skin” åbner Jacob Bellens et nyt kapitel i en allerede imponerende karriere. Polyester Skin er et legesygt møde mellem nærværende lyrik, sprøde og moderne pop- produktioner og Jacobs særegne, konstant fængende vokal.

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan denne ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden, og efterlade lytteren bevæget, og tørstende efter mere.

En sjælden og unik blanding af kunstnere garanterer for en magisk koncertoplevelse der er et “must do” I rækken af Café Nemolands fabelagtige sommerkoncerter.
Se program på Facebook og hjemmesiden www.nemoland.dk

Kom tidligt og nyd koncerterne, hvor den eneste entrébillet er et besøg I baren.

GOD WEEKEND!

/LOUISE