WEEKEND BY LOVECOPENHAGEN #21

0
309
Lang weekend forude og tid til pinsehygge. Hvis ikke min herlige weekend stod på det smukkeste bryllup på Islands Brygge, så havde jeg proppet mig med gris og danset på Istedsgades nye fortorv.
FREDAG
KOM TIL KREATIV BEGRAVELSESFORESTILLING

PROFILBILLEDE

Jeg er vild med kunsteriske tiltag, der tager iscenesætter byen på nye måder. Teater DanneBro har skabt en begravelsesforestilling “Faderen og Sønnen sandhedens øjeblik” på Assistens Kirkegård og i Anna Kirke – en eftersignede rørende, poetisk og humoristisk fortælling om tre sønners afsked med deres far. Her kan du som publikum vælge hvilke af faderens historier, du vil følge, og så ellers blive ført rundt af en fortæller og en sangerinde. Nyt og anderledestænkende koncept? I den grad!

Forestillingen kan ses fra den 21. maj til 27. maj og billetter kan købes her.

LØRDAG
GRATIS GRIS PÅ GRISEN

11165294_305822546284959_5279949675584797849_n

Er du veganer, så smut hellere videre til næste event… for nu skal der sgu’ dyr på gaflen (eller mellem fingrene). På lørdag kl. 16. 30 åbner Grisen nemlig – en ny, dansk grillbar på Nørrebro, som jeg allerede nu ved, at jeg med sikkerhed vil stikke trynen forbi. Til åbningen på lørdag giver Grisen gratis gris i form af flæskestegssandwich til de første 500 gæster. Øf siger jeg bare! Måske jeg alligevel skulle tage et break fra bryllupsklokkernen?

Er du til svin, så trop op til Grisens åbning på lørdag fra kl. 16.30 på Fredensgade 5, 2200 København N.

 

HURRA FOR ISTEDGADE

11178332_661160644011438_3980782593844225522_n

Selvom jeg elsker Istedgade, så har gadens vejarbejde på dårlige dage drevet mig til vanvid. Men nu er det til gengæld fortid og tiden er inde til at det, som alle afspærringerne og den opgravede asfalt har gjort godt for; nemlig det nye og fornyede Istedgade! Det bliver fejret på lørdag med en stor vejfest. Mellem Gasværksvej og Enghave Plads lukkes Istedgade nemlig for trafik lørdag eftermiddag, så alle kan nyde den nye gade uden at blive forstyrret af biler og cykler. Der vil bl.a. være udendørskoncerter ved caféerne, så tag endelig din lænestol med ud på vejen og nyd eftermiddagssolen med Vesterbrohygge og god musik.

Invielsen forgår fra kl. 15 til 21.

 

BØRNE FESTIBAL I ØSTRE ANLÆG

BørnefestiBal

Skal ungerne luftes i weekenden? Så smut forbi Østre Anlæg på lørdag hvor Kalle B inviterer til gratis festival for de mindste. Kalle B lavede for nogle år siden en fantastisk børneplade, Pippelipop, som rigtig mange børn er glade for. Festivallen vil byde på masser af musik, gøgl, sjov og leg – og alle er velkomne. Vil du fejre lørdagen sammen med familiens mindste, så tag et smut forbi Østre Anlæg fra kl. 11-18.

SØNDAG
HOLD FRI MED FRITTER
sokkelund-14
Foto fra Sokkelunds hjemmeside.

Jeg skal nyde, at min søndag føles som en lørdag pga. pinsen. Derfor vil jeg forkæle mig selv med en nødde-cappuccino fra Olivers Oase og gå en lang tur i Frederiksberg Have for at hilse på elefanterne i Zoo. Herefter skal turen gå til min all-time-favorite café på Frederiksberg; nemlig Sokkelund. Her kan jeg klart anbefale deres tartarburger med rørt tatar af lynstegt okseinderlår fra Grambogaard, serveret i en økologisk briochebolle – en god introduktion til tartar, hvis du ikke har smagt det før. Hertil kommer all-you-can-eat-fritter – yes, det er noget, vi forstår!

Som sagt fejrer jeg kærligheden mellem mine bedste venner fra fredag til søndag på Islands Brygge. Det bliver helt igennem fantastisk; både at se dem samt byen som kulisse for deres kærlighed. Jeg glæder mig derfor som aldrig før til weekend og håber, at du gør det samme.

Masser af kærlighed fra Ditte

– samt lidt Kinky Fætter til det kommende brudepar (I ved selv hvorfor).